Piyasadaki Yükseliş İvmesi Devam Ediyor: Cardano (ADA), Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) Son Durum!

2 years ago 128

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 44.000 dolar seviyelerini aştı ve güçlü bir yükseliş ivmesi yakaladı. Bitcoin’in 44.000 dolar fiyat seviyelerine ulaşması, kripto para piyasasında çoğu altcoin’in de yüksek oranlarda değer artışları kaydetmeye başlamasına neden oldu. Ethereum (ETH), kaydettiği son yükseliş hareketlerinin ardından 3.100 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise CoinGecko verilerine göre 2,08 trilyon dolara ulaştı.

Cardano (ADA)

Cardano blokzincirinin yerel kripto para birimi ADA, son 3 aylık zaman diliminde piyasadaki düşüş eğilimi ile birlikte oldukça yüksek oranlarda değer kaybetti. ADA, bu süreçte 0,75 dolar güçlü destek seviyelerine kadar geri çekildi ve ATH seviyesinden önemli ölçüde uzaklaşarak son 1 yılın en düşük fiyat seviyelerine kadar geriledi. Ancak Bitcoin’in yeniden bir yükseliş ivmesi yakalaması ile birlikte ADA, yönünü yeniden yukarı çevirdi. ADA, kaydettiği son yükseliş hareketlerinin ardından 1 dolar direncini aştı ve 1,13 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Solana (SOL)

SOL, son 3 aylık zaman diliminde güçlü bir düşen trendi yapısı oluşturarak bu süreçte 77 dolar seviyelerine kadar gerilese de piyasanın yeniden yükseliş yönlü bir ivme yakalaması ile birlikte yüksek oranlı değer artışları kaydetmeye başladı. Son 1 haftalık zaman diliminde güçlü bir ivme yakalayan SOL, 100 dolar seviyelerini aştı ve 103 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Avalanche (AVAX)

AVAX, son 1 aylık zaman diliminde 65 dolar ile 90 dolar arasında volatilitesi yüksek fiyat hareketleri kaydetti. Ancak Bitcoin’in 44.000 dolar fiyat seviyelerine ulaşması ve kripto para piyasasının yeniden yükseliş yönlü bir ivme kazanması ile birlikte AVAX da yönünü yukarı çevirdi. AVAX, kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından 85 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı 90 dolar direncine önemli ölçüde yaklaştı.

Read Entire Article