Piyasanın Efsanevi Botu Verileri Açıkladı: Bitcoin Tahtını Devrediyor!

2 years ago 86

Kripto para piyasalarında birçok tahminiyle analistlerden daha iyi performans gösterme ününe sahip bir veri analiz botu, en son haftalık kripto para portföy tahsislerini açıkladı.

Bitcoin'de Gerileme

Piyasaların ünlü ismi Real Vision Bot, her hafta yeni algoritmik portföy değerlendirmeleri oluşturmak için kripto para birimiyle ilgili anketler düzenler. Ardından yatırımcılara bir nebze olsun fikir verme amacıyla anket sonuçlarını düzenli olarak açıklar. Geçtiğimiz hafta raporlarında anket birincisi olarak yer alan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son raporda tahtını Ethereum’a (ETH) devrediyor. Real Vision Bot’un yayınladığı raporlara göre, yatırımcılar bu hafta portföylerinde popüler beş altcoini tercih etmiş. Piyasaların efsanevi Bot’unun açıklanan altcoin sepeti şu şekilde:

RealVision Exchange kripto para anketinin en son sonuçları yayında. Bitcoin yerini Ethereum’a bırakırken, QNT ve Binance Coin'de neler oluyor? Yatırımcıların oylamalarına göre ilk beş sıralaması şu şekilde; birinci sırada %58 oranıyla Ethereum, ikinci sırada %33 oranı ile QNT, USDC %26, Binance Coin %22, Bitcoin %20

Bot'un Tercihi Altcoinler

Öte yandan yatırımcıların ortak fikrine ek olarak Real Vision Bot’un algoritması tarafından seçilen kripto para birimleri ise birlikte çalışabilir blok zinciri platformu Quant (QNT), Circle destekli stablecoin USD Coin (USDC), önde gelen kripto para borsası Binance'in token’ı BNB, çevre dostu ödeme odaklı Algorand (ALGO) ve blok zinciri ekosistemi Cosmos (ATOM) yer alıyor.

Bu haftaki ankette bazı altcoinler popüler olsa da, piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, hala %20 oranında bir güce sahip. Real Vision Bot, nicel analist ve riskten korunma fonu CEO'su Moritz Seibert ve istatistik uzmanı Moritz Heiden tarafından ortaklaşa geliştirildi.

Yazı kaleme alındığında Bitcoin 19.094 dolar seviyesinden işlem görürken, Ethereum 1.324 dolar seviyesinden işlem görüyor.
Read Entire Article