Piyasaya Güncel Bakış: Ankr (ANKR) ve Loopring (LRC) Son Durum!

2 years ago 93

Dün öğlen saatlerinden bu yana değer kayıplarına hız kazandıran lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 24.000 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki değer kayıplarının da etkisiyle güne düşüş ile başladı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.878 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri, 1,18 trilyon dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde yaklaşık 200 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Ankr (ANKR)

Hafta içerisinde önemli bir yükseliş kaydeden Ankr (ANKR), Bitcoin'in güne düşüş ile başlamasına ve kripto para piyasasındaki düşüş eğilimine karşın güne yükseliş ile başladı ve son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde de değer artışlarına hız kazandırdı. ANKR, son 24 saatte %10'a yakın bir değer artışı kaydederek 0,050 dolar seviyelerine ulaştı. Kaydettiği bu yükseliş ile birlikte Ankr, CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde en yüksek oranlı değer artışı kaydeden 2. kripto varlık oldu.

Loopring (LRC)

Son 1 haftalık zaman dilimi içerisinde yükseliş yönlü bir ivme yakalayan ve 0,43 dolar seviyelerinden 0,51 dolar seviyelerine kadar yükselen LRC, Bitcoin'in değer kayıplarına hız kazandırması ve kripto para piyasasının düşüşe geçmesinin ardından yönünü yeniden aşağı çevirdi. LRC, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama %2'lik bir değer kaybı kaydetti ve 0,46 dolar fiyat seviyelerine geriledi.

Öte yandan Chiliz (CHZ) de kripto para piyasasındaki düşüşe eğilimine rağmen son 24 saatte %20'ye yakın bir değer artışı kaydederek 0,20 dolar seviyelerine kadar yükseldi ve yükseliş yönlü bir ivme yakaladı. Kaydettiği bu yükselişin ardından CHZ, CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatte en yüksek oranlı değer artışı kaydeden 1. kripto varlık oldu.

Read Entire Article