Piyasaya Güncel Bakış: Avalanche (AVAX) ve Polygon (MATIC) Son Durum!

2 years ago 94

Güne düşüş ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 21.100 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıpları ile birlikte 1.420 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1 trilyon dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre ise kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 210 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Avalanche (AVAX)

Kripto para piyasası, Bitcoin'in hafta başından bu yana 21.100 dolar seviyelerine gerilemesi ile birlikte yeniden düşüşe geçti. AVAX da kripto para piyasasının yeniden düşüşe geçmesi ile hafta başından bu yana yönünü yeniden aşağı çevirdi ve son 24 saatlik zaman diliminde de değer kayıplarına hız kazandırdı. AVAX, son 24 saatte ortalama %7,5'lik bir değer kaybı kaydetti ve 20,6 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Polygon (MATIC)

Kripto para piyasasındaki düşüş eğiliminin de etkisiyle son 1 haftalık zaman dilimi içerisinde düşüş yönlü bir ivme yakalayan MATIC, son 24 saatte de %10'a yakın bir değer kaybı kaydetti ve yazının yazıldığı an itibarıyla 0,75 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. MATIC, kaydettiği bu düşüş yönlü fiyat hareketleri ile birlikte CoinMarketCap verilerine göre piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatte en yüksek oranlı değer kaybeden sekizinci kripto varlık oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article