Piyasaya Güncel Bakış: Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND)!

2 years ago 112

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), yeni haftaya güçlü bir düşüş ivmesi ile başladı ve günün erken saatlerinde 21.000 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki düşüşün de etkisiyle değer kayıplarına hız kazandırdı. Ethereum (ETH), son 24 saatte kaydettiği değer kayıplarının ardından 1.200 dolar seviyelerinden işlem görmeye başlarken, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise 1 trilyon dolara geriledi. Öte yandan MANA ve SAND ise piyasadaki güçlü düşüş eğiliminin aksine son 24 saatte %10'a yakın değer artışları kaydetti.

Decentraland (MANA)

Kripto para piyasası, Bitcoin'in günün erken saatlerinde 21.000 dolar seviyelerine gerilemesi ile birlikte güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Ancak MANA, piyasadaki düşüş eğiliminin aksine son 24 saatlik zaman diliminde yönünü yeniden yukarı çevirdi ve yükseliş yönlü bir ivme yakaladı. Son 24 saatlik zaman diliminde ortalama %8'lik bir değer artışı kaydeden MANA, 0,85 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı.

The Sandbox (SAND)

Son 1 haftalık zaman diliminde piyasadaki düşüş eğiliminin de etkisiyle güçlü bir düşüş ivmesi yakalayan SAND, son 24 saatlik zaman diliminde yönünü yeniden yukarı çevirdi ve yükseliş yönlü bir ivme yakaladı. SAND, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %8'e yakın bir yükseliş kaydetti ve 0,92 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Öte yandan piyasadaki çoğu kripto para birimi, son 24 saatte değer kayıplarına hız kazandırdı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1 trilyon dolara geriledi. Kripto para piyasasındaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatte 1,26 milyar dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Read Entire Article