Piyasaya Güncel Bakış: Decentraland (MANA) ve The Sandbox (SAND) Son Durum!

2 years ago 87

Yeni haftaya düşüş yönlü bir ivme ile başlayan lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinde değer kayıplarına hız kazandırdı ve 20.150 dolar seviyelerine geriledi. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, Bitcoin'deki düşüşün de etkisiyle hafta başından bu yana çift haneli değer kayıpları kaydetti. Ethereum (ETH), son 24 saatte kaydettiği değer kayıplarının ardından 1.127 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para piyasasının toplam değeri ise 950 milyar dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde ortalama 170 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Decentraland (MANA)

Decentraland'ın yerel kripto para birimi MANA, geçen hafta yükseliş yönlü bir ivme yakalasa da lider kripto para birimi Bitcoin'deki değer kayıpları ile birlikte yeni haftaya düşüş ile başladı. Geçen hafta 1 dolar seviyelerinden reddedilen MANA, son günlerde yönünü yeniden aşağı çevirdi ve son 24 saatte çift haneli değer kayıpları kaydetti. MANA, kaydettiği bu çift haneli değer kayıplarının ardından 0,87 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı ve piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatte en yüksek oranlarda değer kaybeden üçüncü kripto para birimi oldu.

The Sandbox (SAND)

The Sandbox'ın yerel kripto para birimi SAND, geçen hafta 1,30-1,33 dolar bandından reddedilmesinin ardından yeniden düşüş yönlü bir ivme yakaladı ve Bitcoin'deki düşüşün de etkisiyle son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde değer kayıplarına hız kazandırdı. SAND, son 24 saatte %10'a yakın değer kaybetti ve 1,05 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kaydettiği bu son düşüş yönü fiyat hareketleri ile birlikte SAND da piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında, son 24 saatte en yüksek oranlı değer kaybı kaydeden kripto varlıklar arasında yer aldı.

Read Entire Article