Piyasaya Güncel Bakış: Solana (SOL) ve Avalanche (AVAX) Son Durum!

2 years ago 93

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün öğlen saatlerinde kaydetmeye başladığı değer kayıpları ile birlikte 29.300 dolar seviyelerine geriledi. Kripto para piyasası, Bitcoin'deki değer kayıplarının da etkisiyle yeniden düşüş yönlü bir ivme yakaladı. Ethereum (ETH), son 24 saatlik zaman diliminde kaydettiği düşüş yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 1.670 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 1,25 trilyon dolara geriledi. Ayrıca piyasadaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre son 24 saatte ortalama 265 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Solana (SOL)

Kripto para piyasası, Bitcoin'deki değer kayıplarının da etkisiyle yeniden düşüş yönlü bir ivme yakaladı. Hafta içerisinde 45 dolar seviyelerinden reddedilen ve yönünü yeniden aşağı çeviren SOL, kripto para piyasasındaki düşüş eğiliminin de etkisiyle dün öğlen saatlerinden bu yana değer kayıplarına hız kazandırdı. SOL, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %7'e yakın değer kaybetti ve 37,7 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Bu bağlamda SOL, aynı zamanda son 3 ayın en düşük fiyat seviyelerine geriledi.

Avalanche (AVAX)

Terra krizinin ve kripto para piyasasındaki düşüş eğiliminin de etkisiyle son aylarda düşüş yönlü bir ivme yakalayan AVAX, CoinMarketCap verilerine göre Kasım 2021'de kaydettiği 146 dolar ATH seviyesinden de önemli ölçüde uzaklaştı. AVAX, lider kripto para birimi Bitcoin'indeki düşüşün de etkisiyle son 24 saatlik zaman diliminde değer kayıplarına hız kazandırdı. Son 24 saatlik zaman diliminde ortalama %6 değer kaybeden AVAX, 22,8 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı ve birçok kripto para birimi gibi son 3 ayın en düşük fiyat seviyelerine geriledi.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article