Piyasaya Güncel Bakış: Son 24 Saatte En Yüksek Oranlarda Değer Kaybeden Kripto Para Birimleri!

2 years ago 94

Kripto Para Piyasasında Düşüş Sürüyor! Bitcoin ve Altcoin'lerde Son Durum Ne?

Kripto para piyasası, Bitcoin'in 24.800 dolar seviyelerine gerilemesi ile birlikte güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, değer kayıplarına hız kazandırdı ve son 24 saatte çift haneli değer kayıpları kaydetti. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer kayıplarının ardından 1.300 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, ortalama 100 milyar dolarlık bir düşüş ile 1,06 trilyon dolara geriledi. Öte yandan Coinglass verilerine göre ise son 24 saatte ortalama 516 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Kripto Para Piyasası Düşüşte

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), dün akşam saatlerinde kaydetmeye başladığı düşüş yönlü fiyat hareketleri ile birlikte 24.800 dolar seviyelerine kadar geriledi. Kripto para piyasası, Bitcoin'in 24.800 dolar seviyelerine kadar gerilemesinin ardından güçlü bir düşüş ivmesi yakaladı. Ethereum (ETH), son 24 saatte kaydettiği değer kayıpları ile birlikte 1.300 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, ortalama 100 milyar dolarlık bir düşüş ile 1,06 trilyon dolara geriledi. Öte yandan kripto para piyasasındaki yüksek volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre ise son 24 saatte ortalama 500 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Son 24 Saate En Çok Değer Kaybeden Kripto Para Birimleri

Nexo (NEXO), %22'ye yakın bir değer kaybı kaydederek CoinMarketCap verilerine göre, piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimi arasında en yüksek oranlı değer kaybı kaydeden kripto varlık oldu. Ek olarak yine CoinMarketCap verilerine göre Curve DAO Token (CRV), Fantom (FTM), Kava (KAVA) ve STEPN (GMT) de piyasa değeri en yüksek ilk 100 kripto para birimleri arasında, son 24 saatte en yüksek oranlı değer kaybeden kripto para birimleri arasında yer aldı.

Read Entire Article