PlanB, Bir Kez Daha S2F Modeline İşaret Etti: BTC’de 100.000 Dolar Beklentisi Hala Geçerli mi?

2 years ago 114

Twitter’da 1,7 milyonu aşkın bir takipçi sayısına sahip popüler analist PlanB, lider kripto para birimi Bitcoin’in 100.000 dolara varan yükseliş hareketleri kaydettiği senaryosunu bir kez daha tekrar ederek, BTC analizini paylaştı.

PlanB’den Bitcoin Analizi

PlanB, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile “stok-to-flow (S2F)” modelinin lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) adına büyük bir fiyat artışına işaret ettiğini ifade etti. Son dönemlerde S2F modeline göre işaret ettiği fiyat hedeflerinde birçok kez yanılan PlanB, BTC’de 100.000 dolar fiyat seviyelerine varan yükseliş senaryosunu bir kez daha tekrar etti.

PlanB, son dönemlerde meydana gelen global ölçekli önemli gelişmelerin bir satış baskısı yaratarak Bitcoin’de yüksek oranlı değer kayıplarına neden olmasına karşın, S2F modeline göre BTC’de 100.000 dolarlık fiyat beklentisinin hala geçerli olduğunu net bir şekilde ifade etti.

Bitcoin, Yeniden Bir Yükseliş İvmesi Yakaladı

Bitcoin, 16 Mart’ın akşam saatlerinde yönünü yeniden yukarı çevirdi ve güçlü bir yükseliş ivmesi yakaladı. Gün içerisinde 41.500 dolar fiyat seviyelerine iğne atan Bitcoin, kaydettiği son fiyat hareketleri ile birlikte 40.700 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Altcoin’ler de BTC’deki değer artışlarının ardından yukarı yönlü fiyat hareketleri kaydetmeye başladı. Ethereum (ETH) 2.750 dolar fiyat seviyelerine ulaşırken, kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise CoinGecko verilerine göre, 1,9 trilyon dolara önemli ölçüde yaklaştı.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article