Play to Earn Metaverse Oyunları: 8 MetaBall Oynayarak NFT Kazanmayı Deneyimliyoruz!

1 year ago 83

Play to Earn mantığında inşa edilen Metaverse oyunu Decentraland'da 8 MetaBall oynayarak nasıl NFT kazabiliriz onu gösteriyorum.

Blockchain teknolojisinin ortaya çıkması ve üzerine yapılan geliştirmeler ile birlikte bu teknolojinin çok fazla yer aldığı alan ortaya çıktı. Bunu hiç birimiz inkar edemeyiz ve etmemeliyiz de! Bunların çoğu ileriye dönük olarak hayatımızı hızlandırmak ve kolaylaştırmak üzerine yapılan geliştirmeler. Çünkü hak verirsiniz ki, hiçbir şey yerinde sabit kalamaz, gelişim ve değişim vazgeçilmezdir. Tabi doğru kullanıldığı sürece… Blockchain teknolojisinin gelişim gösterdiği ve başkalaşım geçirmeye çalıştığı alanlardan bir tanesi de oyun sektörü.

O yüzden kaleme aldığım bu yazı ve video içeriği ile metaverse oyunlarına devam edip, oynayarak veya ufak yatırımlar yaparak para kazandıran metaverse ve Play to Earn oyunlarına bakacağız.  Bu kapsamda inceleyeceğimiz oyunlardan bir diğeri 8 MetaBall olacak. Bu içerik ile birlikte bilardo oynayarak NFT nasıl kazanabiliriz onu öğrenmeye çalışacağız.

8 MetaBall Decentraland'da Nasıl Oynanır?

  • Oyuna binasına giriş yaptıktan sonra sizi Beta NFT kartı karşılar. O NFT kartını edebilmek için öncelik 30 bilardo oyunu oynamanız gerekir.
  • Beta kartını kazandıktan sonra. 16 adetten oluşan top simgeli NFT kartlarını toplamaya başlayabilirsiniz.
  • Her bir NFT kartını kazanmak için üstünde toplamanız gereken top adedi yazar.
  • 20.000 adet top topladığınız zaman giyilebilir bilardo topu görselinden oluşan NFT'i alabilirsiniz.
  • Bütün NFT'leri topladığınız zaman ki bu yaklaşın 136 bin top yapar. Giyilebilir olan bilardo oyuncu kıyafetini NFT olarak alabilirsiniz.
  • Bunlar için tabiki size sunuculan bilardo oyun çeşitlerini oynamanız ve top toplamanız gerekir.
  • Haritada geçirdiğiniz her 15 dk'da bir çantanıza 10 adet top gelir.

Sonuç olarak, Wonderzone oyununda söylediğim gibi biz zamanımızdan vererek bu NFT'leri toplar NFT pazarında veya Decentraland MarketPlace'inde satışa koyarız. Zamanı olmayıp biraz olsun parası olup, hızlı ilerlemek, karakter geliştirmek isteyen oyuncular bu NFT'leri kripto para karşılığında satın alırlar.

Read Entire Article