Polkadot Fiyat Analizi! Hedefinde Hangi Nokta Var?

2 years ago 94

Polkadot fiyat analizi bugün yükseliş işaretleri gösteriyor, çünkü fiyat son 24 saatte yüzde 5'ten fazla artarak 7.30 dolara kadar yükseldi. DOT, tüm hafta boyunca yatay bir trendde devam etti ve yükseliş trendine hazırlık olarak 7 dolar seviyesinde sınırlı kaldı. Bunu, 25 Haziran'da başlayan ve 5 Temmuz 2022'de 6.64 dolara kadar düşen önemli bir düşüş takip etti. DOT fiyatı artık günlük grafikte 9 ve 21 günlük hareketli ortalamaları ve yukarı yönlü bir piyasa değerlemesi hedefliyor olabilir. Fiyatı mevcut trendin üzerine çıkabilirse 12 dolar olan ilk direnç noktasını hedef alabilir.

Piyasada Genel Durum

Piyasa, Bitcoin'in %6'lık bir artışıyla 21.500 dolara kadar olan yeniden yükselişinin öncülüğünde olumlu işaretler gösteriyor. Ethereum, yüzde 6'dan fazla artarak 1.200 dolara kadar yükseldi. Önde gelen Altcoinler arasında Cardano yüzde 3 artarak 0,47 dolara ulaşırken, Ripple benzer bir sıçrama yaparak 0,34 dolara yükseldi. Dogecoin yüzde 3 artarak 0,07 dolara kadar yükseldi, Solana ise yüzde 6 artışla 38,5 dolardan.

Polkadot Fiyat Analizi

Polkadot fiyat analizi için 24 saatlik mum grafiğinde, fiyat bir süre, sürekli yatay hareket ettikten sonra istikrarlı bir yükseliş trendi oluşturduğu görülebilir. DOT fiyatı, ayın başından bu yana 7 civarında dolaşıyordu ama direnci son 24 saatte kırdı. Fiyat şu anda 9 ve 21 günlük hareketli ortalamaların üzerinde oturuyor ve kritik 50 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) 7,08 dolarda da günün erken saatlerinde kırıldı.

Göreceli güç endeksi (RSI), 44.89'da yukarı doğru piyasa değerini gösteriyor ve fiyat 12 dolar direnç noktasına ulaşmadan önce aşırı satım bölgesine hızla geçebilir. Yükseliş momentumunun, RSI değeri 50 işaretinin altında kaldığı sürece yükselmeye devam etmesi beklenilir. Bu arada, hareketli ortalama yakınsama sapma (MACD) eğrisinin nötr bölgenin üzerinde kalmak için daha yüksek dipler oluşturduğu görülüyor. Fiyat mevcut trend boyunca devam ederse, DOT mevcut kanalın 12 dolar ve ardından 14 dolar ile sınırlandırılan üst sınırına ulaşabilir.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısı ile risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article