Polygon’da (MATIC) Yeniliklerle Beklentiler Arttı! Yükseliş Kapıda Mı?

2 years ago 80

Polygon (MATIC), özellikle Ethereum (ETH) ve Robinhood ticaret platformu arasında yakın zamanda onaylanan ortaklık gibi en son olayların ışığında, bazı ilgi çekici zamanlara gidiyor gibi görünüyor .

MATIC Fiyat Tahmini

Popüler kripto para projesi geçtiğimiz günlerde MATIC'in fiyat hareketi üzerinde önemli etkisi olan Robinhood ile bir işbirliğini duyurmuştu. Açıklanan son duyuru, perde arkasında gerçekleşen hızlı gelişmeyi vurgulamakta. Kripto para piyasasının volatilitesi göz önüne alındığında, yatırımcılar tarafından MATIC token’ının yakın gelecekte işlem göreceği fiyatı merak konusu haline gelmiş durumda.

29 Eylül tarihinde CoinMarketCap'in yatırımcıların bir nebze olsun yol göstermesi amacıyla geliştirilen 'Fiyat Tahmini' özelliğinden elde edilen topluluk tahminleri verilerine göre, Polygon'un 31 Ekim 2022 tarihine kadar ortalama 0,885 dolar seviyesi ile işlem görmesi bekleniyor. Yapılan tahminde, verilerin yayınlandığı tarih itibariyle 3.713 oy kullanıldı. Ayrıca kripto para topluluğunun bulunduğu fiyat tahmini popüler altcoin’in yaklaşık olarak %18,56 oranında veya +0,13 dolarlık bir artışı temsil ediyor.

MATIC Geliştirmeleri

Bununla birlikte 27 Eylül tarihinde popüler bir kripto para borsası olan Robinhood, Web3 cüzdanının yalnızca Polygon'da piyasaya sürüleceğini yatırımcılara duyurmuştu. Açıklanan iyimser duyuruya rağmen, MATIC’in fiyatında ciddi bir değişiklik yaşanmadı. Bu duruma rağmen Robinhood’un piyasaya sürmeye hazırlandığı yeni lansmanın ardından yatırımcıların görüşünde olumlu bir değişime neden olma olasılığı tartışılıyor. Ayrıca MATIC’in weighted sentiment endeksi son dört haftadır düşük bir aralıkta kaldı.

Beklenenden düşük performans göstermesine rağmen MATIC'in son gelişimi oldukça umut verici görünüyor. Özellikle uzun vadede MATIC'in fiyat yükselişinde iyileştirme potansiyelinin olasılığını arttırabilir. Yazı kaleme alındığında Polygon, son 24 saat içerisinde %0,45 oranında ve önceki hafta içerisinde %0,65 oranında bir düşüşle 0,75 dolar seviyesinden işlem görüyor. Son olarak CoinMarketCap'ten alınan verilere göre, yazı kaleme alındığında MATIC'in toplam piyasa değeri 6,4 milyar dolar; Ekim sonuna kadar bunu iyileştirip iyileştiremeyeceğini zaman gösterecek.

Read Entire Article