Polygon, Walt Disney’in Hızlandırıcı Programına Dahil Oldu: MATIC, Yükseliş Yönlü Bir İvme Yakaladı!

2 years ago 96

Polygon, The Walt Disney Company'nin dünyanın dört bir yanından yenilikçi şirketlerin büyümesini hızlandırmak için tasarlanmış bir iş geliştirme programı olan 2022 Disney Accelerator'a katılacak altı şirketten biri oldu. MATIC, Walt Disney tarafından gelen resmi açıklamalar ile birlikte yükselişe geçti ve son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %15'i aşan bir değer artışı kaydetti.

Polygon, Walt Disney'in Hızlandırıcı Programına Dahil Oldu

The Walt Disney Company, dünyanın dört bir yanından yenilikçi şirketlerin büyümesini hızlandırmak için tasarlanmış bir iş geliştirme programı olan 2022 Disney Accelerator'a katılacak altı şirketi duyurdu. Polygon, Walt Disney'in hızlandırıcı programına katılan bu altı şirket arasında yer aldı. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamaya göre Disney Accelerator, bu hafta başlayacak ve bu altı katılımcı şirket de program boyunca Disney'in üst düzey liderlik ekibinden rehberlik alacak. Ayrıca programın ana odak noktaları artırılmış gerçeklik (AR), NFT'ler ve yapay zeka (AI) olacak.

MATIC, Walt Disney tarafından yapılan resmi açıklamanın ardından yükselişe geçti ve son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde %15'i aşan bir değer artışı kaydederek 0,63 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Kripto Para Piyasası Yükselişte

Kripto para piyasası, Bitcoin'in 20.000 doları aşması ile birlikte güne yükseliş ile başladı. Piyasadaki çoğu kripto para birimi, yönünü yeniden yukarı çevirdi. Ethereum (ETH), kaydettiği son değer artışlarının ardından 1.100 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri, 932 milyar dolara ulaştı. Öte yandan kripto para piyasasındaki volatilite de önemli ölçüde artış gösterdi. Coinglass verilerine göre kripto para piyasasında, son 24 saatlik zaman dilimi içerisinde 255 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatiliteye sahip olmaları dolayısıyla risk taşıdıklarını bilmeli ve işlemlerini kendi araştırmaları doğrultusunda gerçekleştirmelidir.

Read Entire Article