Popüler Altcoin 1 Doları Hedefliyor! Kripto Para Analiz!

2 years ago 86

Çok sayıda yatırımcının ilgisini çeken bu altcoin son verdiği müjdenin ardından 1 dolarlık fiyat bölgesini hedefliyor. Peki kısa vadede hangi seviyeler kritik öneme sahip olacak? Yoğun ilgi gören bu kripto paranın son duyurduğu müjde projeye ne gibi faydalar sağlayacak? Kripto para piyasalarında pozitif ayrışabilir mi?

Polygon (MATIC)

Polygon, Disney'in hızlandırıcı programı için seçilen tek blockchain projesi olduktan sonra bu hafta gündemde kendine fazlasıyla yer buldu. MATIC'in fiyat hareketi, Walt Disney Company'nin hızlandırıcı programına katılmak için Polygon'u seçmesinin ardından güçlendi. Peki bu program Polygon’a ne gibi faydalar sağlayacak?

Amerikan kitle iletişim araçları ve eğlence holdingi, liderlik ekibinden Polygon'a rehberlik edecek ve özel mentorluk sunacak. Disney'in girişiminin ana odak noktası, artırılmış gerçeklik, NFT ve yapay zeka gibi teknolojilerde sürükleyici deneyimlerin geleceğini inşa etmektir. Polygon Studios CEO'su Ryan Watt, programa katılmak için Polygon'un “seçilen tek blockchain” olduğunu belirtti. Bunun, yaptıkları işin başarısı ve geleceği hakkında herkese fikir vermesi gerektiğini de söyledi.

MATIC 1 Dolar Olur Mu?

MATIC, duyurunun Twitter üzerinden paylaşılmasının ardından yaklaşık %37 artış yaşadı. Layer2 ölçekleme çözümünün tokeni 0,53 dolardan 0,73 dolara yükseldi. Mevcut fiyat seviyesindeki daha fazla satın alma baskısı, kripto para piyasasındaki mevcut belirsizliğe rağmen daha önemli kazanımlara neden olabilir. Gerçekten de MATIC, 12 saatlik grafiğinde gelişen yükselen bir üçgenden çıkmış gibi görünüyor. Bu teknik oluşum, fiyatlar 0,60 doların üzerinde kaldığı sürece 1 dolara doğru %47'lik bir artışın habercisi olabilir.

On-chain veriler MATIC fiyatının 1 dolara giderken önemli bir dirençle karşılaşmayabileceğini gösteriyor. Son IntoTheBlock'tan gelen veriler, 4,15 milyardan fazla MATIC'i tutan yaklaşık 50.000 adres daha fazla yükselişe hazırlanıyor. 12 saatlik grafikte 1 doların üzerinde kapanışın gelmesi MATIC fiyatının çok daha iyi seviyelere çıkmasını sağlayabilir. O zamana kadar, MATIC için kısa vadeli görünüm boğaları destekliyor gibi görünüyor. Bitcoin fiyatındaki ani hareketlenmelerin bu beklentiyi olumlu/olumsuz etkileyebileceğini unutmamak gerekiyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article