Popüler Altcoin 10 ile 38 Dolar Arasında Bir Bölgeyi Hedefliyor!

2 years ago 95

En büyük kripto para birimi bugün 20.000 dolar seviyesine iğne attıktan sonra yeniden düşüş yaşadı. Altcoinlerin bugün elde ettiği kazanımlar hızla eriyor. Çarşamba günü açıklanacak FOMC tutanakları ve bu hafta konuşma yapacak FED yetkilileri piyasadaki baskıyı artırıyor. Özellikle Çarşamba günü yeni bir düşüş dalgası başlayabilir ve bu altcoin 10 dolar seviyesine kadar kayıp yaşama riski taşıyor.

Avalanche (AVAX)

24 Haziran'da Avalanche (AVAX) alıcıları, uzun bir yükseliş mumuyla altı haftalık direnç trend çizgisini kırdı. Son satışlarla senkronize edilen yeniden test geri dönüşü, düşüşü beklenenden daha fazla genişleterek 16 dolara ulaştı. Geçtiğimiz altı hafta boyunca, AVAX/USDT çifti, azalan bir trend çizgisine tepki olarak düştü. Düşüş, talep baskısının %53'lük bir toparlanmaya neden olduğu 13,79 dolarda 2022'nin yeni bir düşük seviyesine işaret etti.

Yükseliş rallisi direnç trend çizgisini kırdı ve 22,13 dolara ulaştı. Ancak haziran sonunda gelen satışlar AVAX fiyatını %26,1 oranında düşürdü ve ihlal edilen trend çizgisini yeniden test etti. Sonuç olarak, altcoin fiyatı bu destekten toparlandı ve piyasa, yatırımcıların rallilerde satıştan düşüşlerde satın almaya geçiş hissiyatının değiştiğini gösterdi.

AVAX Fiyat Hedefi

Yeniden test sonrası ralli, art arda üç yeşil mum oluşturdu ve altcoini %11 artırdı. Satın alma baskısı devam ederse, AVAX fiyatı 22,13 dolar haftalık direncine meydan okumak için %27,5 daha tırmanabilir. Ancak, alıcıların bir toparlanma rallisinin daha iyi onaylanması için bu seviyeyi geri alması gerekiyor. Olumlu yükseliş senaryosunda, teknik kurulum AVAX fiyatının 38 dolar seviyesine ulaşma ihtimaline işaret ediyor. Bununla birlikte, yüksek hacimli aktiviteyle desteklenen uzun bir yeniden test aşaması, satıcıların henüz havlu atmadığını ve 14,6 dolara geri çekebileceğini gösteriyor.

AVAX fiyatı şu anda 17,26 dolardan işlem görüyor ve Bollinger Band göstergesinin orta hattından gelen arz baskısı ile karşı karşıya. Bu nötr çizginin altındaki fiyat ayı eğilimini güçlendirecektir. Kısa vadede 14,6 ve 10 dolar destekleri çalışabilir. Rallinin başladığı senaryoda ise 22,1 ve 27,8 dolar dirençleri kritik öneme sahip olacak.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article