Popüler Altcoin 2022’nin 2. Çeyreği İçin Önemli Açıklamalar!

2 years ago 79

Resmi blog gönderisinde paylaşılan bir açıklamada, Katman 2 ölçeklendirme platformu Polygon, önemli kilometre taşlarını geride bıraktığı 2022 yılının ilk yarısındaki yolculuğuna ilişkin yorumlar yapıldı ve yılın ikinci yarısı için çeşitli ifadeler kullanıldı.

Polygon İçin İlk Çeyrek Değerlendirmesi

Ağ büyümesi ile ilgili olarak, Polygon platformda çalışan uygulama sayısının Nisan analizi itibariyle 19.000'in üzerinde olduğunu belirtiyor. Ocak ayında bu rakam 7.000’di dolayısıyla gözle görülür bir büyüme olduğu ifade edilebilir. Ayrıca ortalama aylık işlem sayısının 90 milyon üzerine çıktığını ifade eden ekip, kümülatif sözleşme oluşturucu sayısının da 153.000 olarak açıklıyor.

Öte yandan geçen Aralık ayından bu yana finansman konusunda Polygon, en son tur için 100.000 dolar da dahil olmak üzere GitCoin'deki kamu mallarını finanse etmek için 1 milyon dolar taahhüt ettiğini belirtti. Polygon'un hackathon ödüllerine ve Gitcoin taahhütlerine yatırdığı toplam fon miktarı da 2 milyon dolar olarak verildi.

Ayrıca, geçen yıl zk rollup'larında aldığı 1 milyar dolarlık riskin, zkEVM'nin piyasaya sürülmesiyle meyvelerini verdiğini belirtiyor. Polygon Avail, Polygon Nightfall, Polygon ID, Polygon Supernets ve Polygon Edge gibi diğer projelerin de 2022'de ilgi odağı olduğu ifade ediliyor.

Buna ek olarak DAO yönetişimi için büyük potansiyel sunan, zero-knowladge kriptografiyle desteklenen, kendi kendine egemen bir kimlik çözümü olan Polygon ID, 2022'nin ilk yarısında tanıtıldı. Polygon ayrıca, Meta, Flipkart, NFL, eBay gibi Polygon üzerine inşa edildiğini duyuran etkileyici sayıda büyük Web2 ve Web3 projesiyle dikkate değer ortaklıklar sunduklarını da açıklıyor.

İkinci Yarıda Neler Planlanıyor?

Polygon'un 2022’nin ikinci yarısı için üç ana alana odaklanacak büyük hamleleri olduğunu ifade ediyor: Ürünler, etkinlikler ve hızlandırıcılar. Ayrıca bir milyon geliştiriciyi Polygon'un ekosistemine dahil etme misyonu olduğu da ifade ediliyor.

Buna ek olarak Polygon, kullanıcıları destekleyecek çok sayıda etkinlik ve buluşma olduğunu da söylüyor. Ayrıca önümüzdeki birkaç aydaki büyük ortaklıkların, geliştiricileri ilerletmeyi hedeflerken builder’ları sektördeki en iyi beyinlerden bazılarıyla senkronize edeceğini tahmin ediyor.

Read Entire Article