Popüler Altcoin 5,45 Dolara Düşebilir!

2 years ago 93

Bitcoin geçmişteki hareketlerine kıyasla dip yapmış olmalı ancak daha fazla düşmeye halen müsait görünüyor. Altcoinler bu durumda oldukça olumsuz etkileniyor. Olağanüstü piyasa koşulları, olağanın dışında fiyat hareketlerini de beraberinde getiriyor. Bu sebepten altcoinler için en kötü senaryolara hazırlıklı olmalı ve kritik destek bölgelerini mutlaka izlemeliyiz.

Chainlink (LINK)

Haziran başındaki rallisi makul kazanımlarla dolu olsa da ayılar kısa vadeli eğilimin kontrolünü hızla yeniden ele geçirdi. Bu nedenle, Chainlink (LINK) yaklaşık üç haftadır 5,45-7,36 dolar aralığında konsolide oluyor. Fiyatın 200 EMA'nın (yeşil) altına düşmesiyle, satıcılar uzun vadeli bir düşüş görünümü sağladı. Ayrıca, Kontrol Noktasından (POC, kırmızı) son geri dönüş göz önüne alındığında, LINK düşüş yolunda devam edebilir. LINK yazı hazırlandığı sırada 6,1 dolardan işlem görüyordu.

Peki LINK için daha fazla düşüş hangi seviyelere kadar devam edecek? Yatırımcıları kısa ve orta vadede hangi kötü senaryolar bekliyor?

Chainlink (LINK) Fiyat Analizi

7,3 dolarlık tavandan beklenen bir geri dönüşün ardından, LINK'in düşüşü kısa vadeli bir düşen takoz kurulumuna dönüştü. Satıcılar 26-30 Haziran arasında %21'lik bir düşüş kaydetti. Altcoin geri dönüş modelinin üzerine çıkarken, son 24 saat iyi bir satın alma girişimi oldu. Ancak POC sağlam dururken, fiyat hareketi 6,3 dolar seviyesinin üzerine çıkmak için mücadele etti.

Ayılar kısa vadede oldukça avantajlı görünüyor. Ayrıca, son satış hacmi alış hacimlerinden biraz daha yüksek. Bu nedenle alıcıların POC'yi yeniden test etmek için baskılarını artırmaları gerekiyordu. LINK fiyatının 5,9 dolarına sarktığı senaryoda fiyat %8 kayıpla 5,45 dolara kadar gevşeyebilir. Olası bir toparlanma POC yakınında 6,3-6,2 dolar aralığında bir sıkışma aşaması görebilir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI), son beş gündür dengesinin sınırlarını aşmayı başaramadı. Fiyatla son zamanlardaki düşüş eğiliminden sonra, gözle görülür bir şekilde düşüş eğilimi gösterdi.

Sonuç olarak LINK kısa vadeli bir düşüş görebilir. Özellikle 5,9 seviyesinin altındaki herhangi bir düşüş, daha fazla kaybı tetikleyebilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article