Popüler Altcoin 5,45 Dolara Kadar Düşebilir!

2 years ago 97

Bitcoin yazı hazırlandığı sırada 20.200 dolar seviyesini korumak için mücadele ediyor ve altcoinler yeniden kırmızıya büründü. En büyük kripto para biriminin bu hafta yoğun satış baskısıyla karşılaşabileceği bilgisini paylaşmıştık. Yarın FED Başkanı Powell konuşacak ve perşembe günü ABD enflasyon verisi açıklanacak. Cuma günü ise SEC bir spot Bitcoin ETF’i için kararını açıklayacak.

Polkadot (DOT)

Fiyat art arda dördüncü günde düşmeye devam ederken, Polkadot aşırı satış baskısına işaret ediyor. DOT bugün yüzde 5'ten fazla düşüşle 7,45 dolara kadar indi ve işlem hacmi yaklaşık %15 oranında artış gösterdi. Satıcıların hakimiyeti piyasadaki genel korkudan besleniyor. DOT, 24 Haziran 2022'de 8,5 dolar testinde başarısız oldu ve o zamandan beri %11’in üzerinde kayıp yaşadı.

Mevcut düşüş trendi, önümüzdeki 24 saat içinde alt dip projeksiyonu 6,45 dolarda yoğunlaşacak gibi görünüyor. 6.65 doların altında bir günlük kapanış gerçekleşirse fiyat da 5,45 dolara düşebilir.

Polkadot (DOT) Yorum

Bitcoin'in yeniden 20.000 doların altına sarkma ihtimali altcoin yatırımcıları tedirgin ediyor. Ethereum, 1.100 doların biraz üzerinde kalmak için mücadele ederken ABD hisse senetlerindeki kayıplar %2,7’yi aştı. Bitcoin’in hisse senetleriyle yüksek korelasyonu kripto para piyasalarının geri kalanını da olumsuz etkiliyor. Cardano yüzde 2'lik bir düşüşle 0,47 ABD dolarına inerken Ripple 0,34 dolardan alıcı buluyor.

Polkadot 25 Haziran 2022'de başlayan mevcut düşüş trendinden bu yana sert kayıplar yaşıyor. DOT yatırımcılarının önümüzdeki saatlerde büyük kayıp yaşamaması için 6,65 dolar desteğini koruması gerekiyor. Mevcut satış baskısı bu şekilde devam ederse Polkadot (DOT) için lokal dip bölgesi 5,45 dolar olarak işaretlenebilir.

Tam tersi şekilde eğer Bitcoin yeniden yönünü yukarı çevirir ve altcoinlerde rahatlama görürsek Polkadot (DOT) 7,8 dolar ve ardından 8,5 dolar bölgelerini hedefleyebilir. Bu hafta ABD tarafında gelecek haberler kritik öneme sahip ve yüksek volatilitenin devam etmesi bekleniyor. Yatırımcıların özellikle marjin işlemlerde büyük kayıplar yaşaması olasıdır.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article