Popüler Altcoin Bu Seviyeye Hazırlanıyor! En Büyükler Arasında!

2 years ago 100

En büyük kripto paralar arasında yer alan bu altcoin kısa vadede ciddi kazanç getirebilir. Peki ama hangisi? Altcoinler aylardır ciddi yaralar aldı ve yatırımcılar %80’i aşan kayıplarla karşı karşıya kaldı. Son günlerde piyasaya iyimser hava hakimdi ancak Bitcoin’in 24.200 dolar üzerinde kalıcılık elde edememesi sebebiyle yeniden düşüşler başlıyor.

Ripple (XRP)

Kripto para yatırımcılarının yoğun ilgi gösterdiği XRP, Bitcoin yeniden 23.000 doların altına düştüğü için kırmızıya döndü. XRP güne %5 zararla devam ediyor ve BTC yazı hazırlandığı sırada 22.900 dolardan alıcı buluyor. Rusya savaşı devam ettiği sırada Çin’in Tayvan’ı tehdit etmesi piyasaların üzerine karabulutları çekti. ABD piyasaları da güne zararla devam ediyor.

XRP’nin işlem hacmi %11 oranında azaldı ancak kayıpları Bitcoin ve ETH karşısında %1 ile sınırlı kaldı. Peki ilerleyen günlerde XRP yatırımcılarını neler bekliyor? Altcoin 0,373 dolardan alıcı buluyor.

Ripple (XRP) Yorum

XRP, 18 Haziran'da 0,33 dolar seviyesinde çok yılın en düşük seviyesine dokunduktan sonra, altı hafta boyunca 0,307-0,39 dolar aralığında konsolide oldu. Tedarik bölgesi satın alma gücünü kontrol ederken, altcoin 20 EMA (kırmızı) ve 50 EMA (camgöbeği) üzerinde kademeli bir toparlanma kaydetti. Önceki çift dipli yapı, satın alma baskısını güçlendirdi ve sonuçta XRP’nin bir aydan fazla bir süre içinde tedarik bölgesini üçüncü kez yeniden test etmesine yardımcı oldu. Fiyatın ilerleyen saatlerde 0,38 dolar üzerinde kalıcılık yakalaması altcoini 0,42 dolara kadar taşıyabilir.

Göreceli Güç Endeksi'nin (RSI) orta çizginin üzerine sıçraması, grafiklerde kademeli bir canlanma şansını artırdı. CMF aşağı yönlü bir ayrışmayı resmetmek için daha düşük zirvelere işaret etti. XRP'nin kuzeye bakan 20/50 EMA'nın üzerindeki yakınlığı göz önüne alındığında, boğalar acil tedarik bölgesini yakalamaya çalışabilir.

Alıcıların 20/50 EMA'da yükseliş geçişi uygulayamaması, geçici bir kırılmadan önce sıkıştırma aşamasını uzatabilir. Her iki durumda da hedefler tartışıldığı gibi aynı kalacaktır. Ayrıca Bitcoin’in ilerleyen günlerde nasıl bir performans göstereceği Ripple (XRP) için belirleyici olacak. Temmuz enflasyonunun düşük gelme ihtimali piyasaların ana motivasyon kaynağıydı küresel gerilimiz azalması yeniden yeşil günleri beraberinde getirebilir.

Read Entire Article