Popüler Altcoin’den Görülmemiş Fiyat Performansı!

2 years ago 89

Ünlü ve Dogecoin'in ardından en büyük ikinci köpek temalı kripto para olan Shiba Inu'nun (SHIB) son fiyat performansı, piyasalardaki tüm trader'lar ve yatırımcılar için sürpriz oldu. SHIB token'ı, kripto paranın tüm ticaret geçmişindeki en düşük ortalama günlük volatilitesini kaydetti. Bunun arkasındaki ana neden olarak nispeten düşük hacimli token yakımları gösteriliyor olsa da şu an için kesin bir neden işaret etmek mümkün değil.

Volatilitede Dikkat Çeken Düşüş

Shiba Inu'nun günlük fiyat grafiğine bakıldığında, SHIB'in son yedi günde tek bir düz çizgide hareket ettiği açıkça görülebiliyor. Varlığın fiyatı bir hafta boyunca yüzde 1 oranında bile değişmedi. Bu da Shiba Inu gibi geçmişte oldukça yüksek volatilite gösteren bir varlık için daha önce görülmemiş bir fiyat performansı anlamına geliyor.

Varlığın düşük volatiliteli fiyat performansının ardındaki kesin nedenin ne olduğu henüz belli değil, ancak bazı trader'lar ve yatırımcılar, token'ın piyasadaki volatilitesiyle ilgili sorunların yakım hacmindeki ani düşüşe bağlı olduğuna inanıyor. Son aylarda Shibarium multiverse gibi büyük gelişmeler Shiba Inu fiyatı için ana yakıtlardan oldu ve fiyatı yukarı yönde hareket ettirdi.

Shiba Inu'nun Fiyat Performansı

Shiba Inu, 21 Haziran'da düşüş trendinde hareket ederken bir düşen kanalın içine girdi ve bu, kripto para için doğrudan bir yeniden yükselişin önemli bir işareti olabilirdi. Ancak ne yazık ki ticaret hacminin ve para girişlerinin yoksunluğu SHIB token'ının 0,00001 dolar eşiğinin altına düşmesine neden oldu.

Şu an için Shiba Inu'da en olası senaryo, mevcut fiyat seviyesindeki sürekli konsolidasyonun devam etmesi. Öte yandan bu, token'a yatırım yapanlar için en kötü senaryo olmayabilir. Birçok piyasa uzmanına göre, kripto para piyasalarını çevreleyen pozitifliğin yoksunluğu göz önüne alındığında, öngörülebilir bir gelecekte yukarı yönlü volatilitede herhangi bir ani artış yaşanmayabilir.

Köpek temalı kripto para, yazım sırasında günlükte yüzde 1,62 düşüşle 0,00001182 dolardan işlem görüyor. Toplam piyasa değeri ise 6,49 milyar dolarda bulunuyor. Söz konusu piyasa değeri Shiba Inu'yu şu anda en büyük 16'ncı kripto para yapıyor.

Read Entire Article