Popüler Altcoin Düşerken, Bu Metrik Yeni ATH’a Doğru İlerliyor!

2 years ago 106
Popüler Altcoin Düşerken, Bu Metrik Yeni ATH'a Doğru İlerliyor!

Uniswap, sadece üç ayda Polygon’un piyasa payının neredeyse yarısını ele geçiren protokolüyle övünmüş olabilir, ancak bu, UNI token’ının kırmızı bölgede olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

UNI Düşüyor, Bu Metrik ATH’a İlerliyor

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla UNI geçen gün %4,89 ve geçtiğimiz hafta %7,01 düştükten sonra 8,74 dolardan el değiştiriyordu. Buna ek olarak, borsalardaki UNI arzı yayınlandığı sırada arttı ve yaklaşık Nisan ortasından beri artmaya devam ediyor. Dolayısıyla bu, UNI’nin fiyatının neden aynı zaman diliminde düştüğünü açıklamaya yardımcı olabilir.

Öte yandan, riskten kaçınan yatırımcılar için iyi de iyi bir haber var. Öyle ki Bollinger Bantları göstergesine göre, bantlar birbirine yaklaşıyor, bu da daha az volatiliteyi işaret ediyor.

Ancak bantların birbirine yaklaşması yakın gelecekte olası bir kopuşun da bir göstergesi olabilir. Bununla birlikte, en son kırmızı mum alt bandı kırarak varlığın aşırı satılmış olarak değerlendirilebileceğini gösteriyor. Bu ise, bazı yatırımcıların düşüşü satın almasına neden olabilir.

Balinalar Alım Yapıyor Mu?

Öte yandan yatırımcıların şu anda izlemesi gereken şeylerden biri ise, UNI balinalarının 21 Nisan’dan bu yana nasıl 1 milyon doların üzerinde işlem yaptığıdır.

Öyle ki, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla Uniswap (UNI) fiyatının  biraz toparlandığını göz önünde bulundurursak, balinaların alım yapıp yapmadığını veya kâr elde edip etmediğini görmek için beklemeye ve izlemeye değer.

Bununla birlikte, kesinlikle olumlu olan bir işaret olarak, Uniswap için geliştirme faaliyetinin bu yılın Ocak ayının ortasından bu yana keskin bir şekilde artmasını görebiliriz.

Read Entire Article