Popüler Altcoin Duyurdu: Büyük Bir Duyurumuz Olacak

2 years ago 94

Merkeziyetsiz uygulamalar ve akıllı sözleşmeler oluşturma platformu Waves, resmi Twitter hesabından dikkat çeken bir tweet attı ve bugün Coindesk TV ekranında önemli bir duyuru yapılacağını açıkladı.

"Büyük Bir Duyuru ile..."

Waves, 4 Ağustos'ta TSİ 17.23'de resmi Twitter hesabından kurucusu Sasha Ivanov'u da etiketleyerek, Ivanov'un bugün TSİ 17.00'da Coindesk TV'de canlı yayına katılacağını ve yayında büyük bir duyuru yapacağını açıkladı.

Açıklamadan önce 5,68 dolardan işlem gören Waves ağı ile aynı adı taşıyan yerel varlık WAVES yönünü yukarı çevirdi ve yüzde 16,65'lik yükselişle 6,67 dolara kadar çıktı. Bu yükselişin ardından bir miktar geri çekilen WAVES, yazım sırasında günlükte yüzde 12,86 yükselişle 6,35 dolardan işlem görüyor.

Büyük Duyuru Ne Olabilir?

Şu anda Waves cephesinden ne gibi bir duyuru yapılacağı büyük merak konusu ve üstü kapalı açıklama spekülasyonların yapılmasına neden oldu. Altcoin'i yakından takip eden insanların, söz konusu tweet'in altına yaptıkları yorumlarda ağırlıklı olarak metaverse, büyük bir ortaklık veya Waves 2.0'a geçiş noktasında önemli bir açıklamanın gelmesi konularında spekülasyon yaptıkları görülüyor.

Waves'in yeni sürümü (2.0), ağın daha hızlı, daha güvenli ve Ethereum Sanal Makinesi (EVM) uyumlu olmasına yardımcı olacak bir güncelleme olan pratik hisse kanıtı paylaşımına (PPOSS) dayalı olacak yeni bir Waves konsensüs sürümünün uygulanmasını kapsayacak. EVM uyumlu ağın geliştirilmesinin çalışmalarına Mart'ta başlandı ve eski ağın değerini veya etkinliğini düşürmeden Waves 2.0'a daha yumuşak bir geçiş sağlamanın bir yolu olarak mevcut ağa bağlanması bekleniyor.

Waves 2.0, ayrıca Waves Blockchain'ini yeni bir genel yönetişim modeli, tüm EVM uyumlu ağlarla uyumlu köprüler, paylaşılan bir ekonomi modeli ve insanların gerçek hayattaki kimliği ile birleştirilmiş bağlantılı metaverse kaynakları oluşturmak için bir araç kutusu sağlayan bir Blockchain'e dönüştürecek. Bu bakımdan yeni sürüm, Waves geliştiricileri kadar altcoin'in topluluğunu da heyecanlarından oldukça önemli bir güncelleme olarak öne çıkıyor. Yine de Waves kurucusu Ivanov'un açıklamaları yakından takip edilecek gibi duruyor.

Read Entire Article