Popüler Altcoin için Beklenen Borsa Listelemesi Geldi!

2 years ago 82

En büyük ikinci köpek temalı kripto para Shiba Inu (SHIB) için uzun zamandır beklenen borsa listelemesi geldi. SHIB artık resmi olarak ABD'nin en büyük kripto borsası Bittrex'te listeleniyor. Karşılaştırma yapmak için, Shiba Inu'nun en büyük rakibi Dogecoin, 2018'in Eylül ayında Bittrex'te listelendi.

SHIB'in Borsa Listelemeleri

Geçen yıldan bu yana yapılan çeşitli borsa listelemelerinin bir sonucu olarak, Shiba Inu şu anda Binance, Coinbase ve Gemini dahil olmak üzere birçok tanınmış kripto para borsasında işlem görüyor. Altcoin, son olarak Haziran ayında dev kripto para borsalarından birisi olan Bitstamp'ta listelendi. Popüler hisse senedi alım satım uygulaması Robinhood ise Nisan ayında SHIB'i listeledi.

Öte yandan orta seviye kripto para borsası Switchere ise bu ayın sonunda, SHIB, LEASH ve BONE'nin Shiba Inu üçlüsünün de listeleyeceğini duyurdu. Aynı zaman diliminde, Alman merkezli finansal hizmetler şirketi Vivid Money de SHIB için destek sunacağını açıkladı.

Yakımlar Tam Gaz Devam Ediyor

Borsa listelemeleriyle birlikte SHIB yakımları da tam gaz devam ediyor. SHIB token yakımlarını takip eden Twitter hesabı Shibburn, son 24 saat içinde 14 işlemle 43.1 milyonun üzerinde SHIB'in yakımının yapıldığını bildirdi.

IntoTheBlock'un verilerine göre, Shiba Inu balinalarının veya büyük SHIB yatırımcılarının son 24 saatte gerçekleştirdikleri büyük işlemlerin yüzde 30 artması nedeniyle harekete geçmiş gibi görünüyor. Söz konusu balinaların tipik bir işlemi genellikle 100 bin dolardan daha fazladır ve işlem hacmindeki önemli artışlar, bazen alım veya satım yapan balinaların etkinliğinin arttığını işaret eder.

Tüm bunlarla birlikte Shiba Inu, yepyeni bir rekor kıran dönüm noktasına ulaştı. WhaleStats'ın verilerine göre, Shiba Inu yatırımcısının sayısı şu anda 1 milyon 202 bin 755'de ve en büyük 100 ETH balinasının en çok tuttuğu kripto para.

13 Temmuz'da kırılmasının ardından Shiba Inu fiyatı bir kez daha psikolojik seviye olan 0,000010 dolar seviyesinin üzerine çıktı. SHIB, yazım sırasında günlükte yüzde 4,8 yükselişle 0,0000107 dolardan işlem görüyor.

Read Entire Article