Popüler Altcoin’in Kurucusundan İşaret Fişeği: Beklenen Geliyor!

2 years ago 95

Popüler altcoin'lerden biri olan Cardano'nın (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, kripto para topluluğuna Vasil güncellemesinin daha fazla ertelenmeyeceğine dair güvence vermesinden iki hafta sonra, merakla beklenen Cardanı güncellemesine dair yeni bir bilgilendirmede bulundu.

Vasil Güncellemesinde Sona Doğru

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, bugün yayınladığı bilgilendirme videosunda özellikle "Vasil güncellemesi iyi görünüyor" diyerek node v.1.35'i denediğini ve güncellemenin son versiyonu olabileceğine inandığı node'a atıfta bulunarak v.1.35.3'ten oldukça memnun olduğunu ekleyerek şunları söyledi:

1.35.3 çıktı ve hard fork birleştirici olayının önüne geçecek herhangi bir şey keşfedilmediği sürece muhtemelen bu düğüm geçerli olacak. Bu yüzden topluluk tarafından hızla benimseniyor, test ediliyor ve üzerinde çalışma yapılıyor.

Hoskinson, ayrıca süreci rayından çıkaracak önemli bir sorunun henüz keşfedilmediğini, test edenlerin de güncellemeden oldukça memnun olduğunu ekledi. Bununla birlikte Hoskinson ormanda kaybolmanın bazı şeylerin daha geniş anlamlarını ve temalarını gerçekten anlamayı kolaylaştırdığını iddia ederek "Gemi sabit. Bir kripto parada olması gereken şey bu ve bir Blockchain ekosistemi için olması gereken de bu." dedi.

Son olarak, Hoskinson, ekonominin hala sallandığı olmasından dolayı birçok insanın zarar gördüğünü ve her ne kadar zor olsa da daha parlak günlerin geleceğine inandığını belirtti.

Vasil güncellemesi ile oldukça güçlü duran Cardano ağının yerel varlığı ADA, yazım sırasında günlükte kaydettiği yüzde 5,89 düşüşle 0,5542 dolardan alınıp satılıyor. ADA, son 30 günde değerini yüzde 25'in üzerinde artırarak öne çıkmayı başardı. Öte yandan ADA, 18.8 milyar dolarlık piyasa değeri ile en büyük 5'nci altcoin.

Troll'ere Yanıt Verdi

Hoskinson, geçmişte ağın akıllı sözleşme özelliğini hedef alarak bir karalama kampanyasına giriştiklerini iddia ettiği ve "Twitter trolleri" olarak adlandırdığı kripto para topluluğunun bazı üyelerine de yanıt vererek şunları söyledi:

Cardano'da herhangi bir merkeziyetsiz uygulama (dApp) olmadığını düşündüğünüzü biliyorum, ancak aslında dağıtık çok sayıda kod var ve bu nedenle, her şeyin geriye dönük olarak uyumlu olduğundan ve her şeyin düzgün çalıştığından emin olmanız gerekiyordu.

Cardano'nun kurucusu, ağ üzerinde gerçek merkeziyetsiz uygulamaların konuşlandırıldığı Plutos ile ilgili birçok güncellemenin bulunduğunu ve 200'den fazla kripto para borsasının güncellemeyi yapması gerektiğini de açıkladı.

Read Entire Article