Popüler Altcoin’in Web3 Odaklı Mobil Telefonu Piyasada! Analistlerden Çarpıcı Açıklama Geldi

2 years ago 88

Kripto Paralar Yeniden Harekete Geçti! Bitcoin (BTC) ve Altcoin’lerde Son Durum Ne?

Bitcoin (BTC), uzun süredir yerinde sayarken, önde gelen altcoin'ler güncellemeler ve projeleri sayesinde ivme kazanıyorlar.

Solana Saga İçin Ön Siparişler Başladı

Yakın tarihli bir duyuruya göre Solana Mobile, dünya çapında belirli ülkelerde ''Saga'' telefonları için ön siparişleri kabul etmeye başladı. Analistler, Solana'nın fiyat rallisinin kısa vadede devam edeceğini ve SOL'un 44 dolara ulaşabileceğini öngörüyorlar. Son zamanlarda ismi yasal davalarla anılan popüler altcoin, an itibariyle 37 dolardan işlem görüyor.  Solana Mobile, kullanıcıları Solana mobil mağazasında Saga telefonlarını ön sipariş vermeye davet etti. Solana Mobile, Solana Mobile Stack ve Saga telefonunu geliştiren mobil teknoloji şirketidir. Solana Labs'ın bir yan kuruluşu olan firma, Solana protokolünün geliştirilmesine katkıda bulunuyor.

Herbir Solana cüzdanı, 10 cihaza kadar Android cep telefonundan  ön sipariş verebilir. Telefon Solana blok zinciri ile entegredir ve web3'te işlem yapmayı, NFT'ler ve kripto paralar gibi dijital varlıkları yönetmeyi kolay ve güvenli hale getiriyor. İlk lansman duyurusunda, Saga telefonunu ön sipariş veren müşterilerin,  NFT koleksiyonu  Saga Pass almaya hak kazandıkları açıklandı. Saga, web3 özellikli donanımın geleceğini benimsemeye hevesli bireyler, geliştiriciler ve topluluk üyeleri için Solana'nın mobil deneyimidir. Telefonun ön siparişleri için 100 dolar depozito gerekiyor. Saga telefonunun fiyatı yaklaşık 1.000 dolar.

SOL, Zıpladı: Bu Seviyeye Ulaşabilir!

Solana fiyatı bir gecede ivme kazanarak yaklaşık %8 artış kaydetti ve 37 dolarseviyesini aştı. İyimserliğe rağmen, analistler Solana'nın rallisinin kısa soluklu olabileceğini belirttiler. Solana rallisine devam ederse, öncelikle 42.85 dolara ve daha sonra 44 dolar hedefine ulaşabilir. ABD'de Solana alayehine açılan davanın SOL fiyatını etkileyebileceği iddia ediliyor.

 Temmuz ayının başlarında, Solana Labs ve ortaklarının ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) kaydettirmeden yatırımcılara SOL tokenleri sattığı iddiası ile Kaliforniya Kuzey Bölgesi Bölge Mahkemeside bir dava açıldı. Rapora göre, Solana federal menkul kıymetler yasalarını ihlal etmekle suçlanıyor. Kaliforniya federal mahkemesinde açılan  toplu dava; Solana Labs, Solana Vakfı ve kurucu Anatoly Yakovenko’yu, kayıtsız bir menkul kıymet satarak SOL’den yasadışı olarak kâr etmekle suçluyor.ABD’nin önde gelen hukuk firmalarından Berger Montague, 12 Temmuz’da yayınlanan basın açıklamasında, Solana Labs’ın federal menkul kıymetler yasalarını ihlal etmiş olabileceğini ve bu konuda kapsamlı bir araştırma başlattığını bildirdi.

Read Entire Article