Popüler Altcoin Kritik 0,35 Dolar Seviyesinde Bulunuyor! Kripto Fiyat Analizi!

2 years ago 97

Düşen hacmin desteğiyle Bitcoin fiyatı yeniden 22.500 doların altında alıcı buluyor. Popüler altcoin ise kritik bölgede. Son 10 gündür devam eden yükseliş çok sayıda altcoinin ciddi fiyat bölgelerini aşmasını sağladı. Ancak bu altcoin nispeten zayıf kaldı ve piyasadaki genel yükselişten payına düşeni alamadı. Peki bundan sonra ne olacak? Yatırımcıları neler bekliyor?

Ripple (XRP)

BTC fiyatı 24.200 dolar direncinin üzerinde kapanışlar yapamadı. Eş zamanlı olarak Elon Musk’ın Bitcoin satışı haberi geldi ve piyasalar yönünü yeniden aşağıya çevirdi. Hafta sonuna girerken, Bitcoin 23.600 doların üzerine tırmanmak için mücadele ediyordu. Direnç reddi ve yaşanan geri çekilmeyle 22.500 doların altında kapanışlar yapan Bitcoin, birçok altcoinin değer kaybetmesine neden oldu.

XRP ayrıca 0,377 dolardan 0,352 dolara düştüğü için aynı dönemde %6,7'lik bir geri çekilme kaydetti. Hafta sonuna girerken daha fazla geri çekilme beklenebilir mi?

Ripple (XRP) Fiyat Analizi

Hacim Profili Görünür Aralığı, Yüksek Değer Alanının ve Düşük Değer Alanının (beyaz) sırasıyla 0,3466 ve 0,3 ABD dolarında olduğunu gösterdi. Kontrol Noktası (kırmızı) 0,32 dolardı. Bununla birlikte, fiyat, 0,353 dolardan 0,352 dolara ulaşmak için yükseliş trendinin en düşük zaman aralığının altında marjinal bir şekilde düştü. Ripple (XRP) ayrıca, reddetmeden sonraki son birkaç gün içinde 0,376 dolardan daha düşük bir seviye belirledi.

Bu, momentumun tekrar ayıları desteklemeye başladığının bir işareti miydi, yoksa bu, daha yüksek bir hamle öncesinde desteklenmesi gereken bir geri çekilmenin göstergesi miydi? Göreceli Güç Endeksi (RSI) son birkaç gün içinde kesin değildi. Geçen hafta, RSI destek olarak nötr 50'yi tuttu, ancak bu seviye son zamanlarda başarısız oldu. Bu nedenle, hafta sonu bir miktar dalgalı momentum oluşabilir. Benzer şekilde, Müthiş Osilatör (AO) de sıfır seviyesinin altındaydı. Henüz güçlü bir düşüş momentumu göstermedi.

0,35-0,36 dolar bölgesi, boğaların bir veya iki gün boyunca savunması için önemli olacaktır. Bu bölgenin altında daha düşük bir dip oluşumu, düşüş gücünü doğrular. Momentum göstergeleri daha düşük zaman dilimlerinde sonuçsuz kaldı. Bitcoin, yakın gelecekte XRP'nin yönünü de büyük ölçüde etkileyebilir.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article