Popüler Altcoin Satış Fırsatı Veriyor Olabilir! İşte Kritik Seviyeler!

2 years ago 96

Piyasalar birkaç gündür toparlanıyor ve yeni haftaya hazırlanan Bitcoin, altcoinleri de peşinden sürüklüyor. Haftalık kapanışa yaklaşık 6 saat kaldı ve Bitcoin boğaları mücadelesine devam ediyor. İlerleyen saatlerde artması beklenen volatilite bu altcoinin yatırımcıları için potansiyel zarara sebep olabilir. Peki kritik seviyeler neler?

Litecoin (LTC)

LTC yazı hazırlandığı sırada 55,33 dolardan alıcı buluyor. Piyasa genelindeki son toparlanma Litecoin alıcılarının 53 dolar seviyesinin geri kazanmasını sağladı. Sonuç olarak, altcoin, güçlü satın alma ivmesi yansıtmak için EMA şeritlerinin üzerine hızla sıçradı. Ayrıca, son zamanlardaki yükselişi saran mum çubukları, satın alma baskısında sağlam bir yükselişi yansıttı. 55 dolarlık bölgede daha yüksek fiyatların sürekli olarak reddedilmesi, altcoinin olası canlanmasından önce kısa vadeli bir geri çekilmeye neden olabilir.

Bitcoin yazı hazırlandığı sırada 21.000 doları korumak için mücadele ediyor. Aynı mücadele LTC için 55 dolar seviyesinde yaşanıyor. Peki ya bundan sonra?

Litecoin (LTC) Yorum

Altcoinin satın alma canlanması, son iki hafta içinde daha yüksek zirveleri test etmesine neden oldu. Ayılar 55 dolar seviyesini savunurken, LTC önceki beş gün boyunca yükselen bir kanal hareketi gördü. Kontrol Noktası (POC, kırmızı) yakınında kısa bir sıkıştırma aşamasından sonra, kripto sonunda alıcılar lehine geçici bir kırılma yaşandı. Litecoin 55,8 dolar bölgesinde ret yiyor. EMA şeritleri nihayet kuzeye bakarken, boğalar uzun vadeli trendi yönlendirmeyi amaçladı. 200 EMA'ya (yeşil) sahip bir yükseliş geçişi, LTC için uzun vadeli bir yükseliş trendine işaret edebilir.

55 dolardan hemen bir toparlanma, alıcıların yukarı kanalın alt trend çizgisini yeniden test etmelerine yardımcı olabilir. Kanalın altındaki herhangi bir kapanış, LTC fiyatının geri çekilmesini tetikleyebilir. Bu durumda, LTC, boğalar satın alma baskısını kışkırtmak için devreye girmeden önce 52 dolarlık bölgeye inecektir.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) sonunda aşırı alım bölgesinin ötesinde güvenilir bir kapanış gördü. Bu seviyeden olası bir geri dönüş, önümüzdeki seanslarda satın alma baskısını hafifletebilir. Ayrıca, Hacim Osilatörü, fiyat hareketinin yüksek zirvelerinden farklı olarak daha düşük zirvelere işaret etti. Bu, düşüş eğilimini ortaya çıkardı. İlginç bir şekilde, Müthiş Osilatör aylık en yüksek seviyesine dokundu ve geri dönüş bölgesine ulaşırken güçlü bir satın alma avantajı sergiledi.

Dirençlerin birleşmesi ve kısa vadeli göstergeler göz önüne alındığında, LTC muhtemelen 55 dolarlık bölgede kalıcı olamayacak. Burada gelecek muhtemel kar satışlarıyla 52 ve 50 dolar seviyeleri ziyaret edilebilir. Olasılıkları destekleyecek olan en büyük faktör burada Bitcoin olacak. Haftalık kapanışa hazırlanan Bitcoin, LTC fiyatının da yönünü tayin edecek.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article