Popüler Altcoinde Tehlike Çanları Mı Çalıyor! Kritik Seviyeye Dikkat!

1 year ago 67

Piyasaların tanınan ismi Charles Hoskinson tarafından oluşturulan Cardano blok zinciri platformunun yerel token’ı ADA’yı önümüzdeki günlerde nasıl bir fiyat hareketi bekliyor. İşte fiyat analizi!

ADA'da Kritik Metrikler

Akıllı sözleşme platformu Cardano (ADA) fiyatı 31 Mayıs tarihinden bu yana uzun vadeli bir alçalan takoz formasyonunda düştü. Alçalan takoz formasyonu piyasalarda bir yükseliş modeli olarak kabul edilir, bu durumda çoğu zaman kırılmalara yol açtığı anlamına gelebilir. Popüler kripto para birimi alçalan takoz içinde düşerken, fiyatı 21 Kasım tarihinde 0,296 dolara kadar geriledi. 8 ve 28 tarihleri Kasım arasında Cardano fiyatı takozun destek çizgisine üç kez ulaşırken, göreceli güç endeksinin (RSI) bir yükseliş sapması oluşturduğu belirtiliyor. Bu durum gelecekteki fiyat hareketi için iyiye işaret eden bir yükseliş göstergesi olabilir.

Bununla birlikte Cardano’nun fiyat tahmininin yukarı yöne dönebilmesi adına belirtilen takoz formasyonunda bir kırılma gerekli olabilir. Takoz formasyonunun direnç çizgisinin 0,420 dolarlık alanla yakınlığı nedeniyle, muhtemelen ikincisinden bir kopuşa yol açabileceği belirtiliyor. Belirtilen durumun gerçekleşmesi halinde, Cardano fiyat tahmininin yükselişe geçtiğine dair ciddi bir kanıt gösterebilir.

ADA Fiyat Tahmini

Varsayımın aksine akıllı sözleşme platformundaki alçalan takozun destek çizgisinin altında bir günlük kapanış, trendin düşüş eğilimine yönelik olduğunu gösterebilir. Ayrıca uzmanlar altı saatlik zaman diliminde yapılan teknik analiz, ADA'nın destek alanını ortalama 0,31 dolar fiyatla geri aldığını gösterdiği belirtti. Kripto para biriminin fiyat hareketinin yanı sıra bir yükseliş sapması yaşadığı için altı saatlik RSI da artış kaydetti.

Belirtilen metrikler ADA’da yukarı yönlü bir harekete yol açarsa, Cardano fiyatı geri çekilme direnci olarak ifade edilen 0,368-0,385 dolar seviyelerine kadar yükselebilir. ADA fiyatının 0.368-0385 seviyelerine ulaşması ile yatırımcılar tarafından verilecek tepki, kısa vadeli Cardano fiyat tahminini belirlemede önemli rol oynayabilir. Ancak ADA fiyatı 0,310 dolar seviyesinin alanının altında kapanırsa, bu yeni diplerin beklendiği anlamına gelebilir. Bu durum aynı zamanda daha önce özetlenen uzun vadeli takozdan bir kırılmaya neden olabilir.

Read Entire Article