Popüler Altcoindeki Boğa Formasyonu Yüzde 20 Artışa İşaret Ediyor!

2 years ago 91

En büyük kripto paralar arasında yer alan bu altcoin, grafikte oluşan formasyona göre yüzde 20 fiyat artışı yaşayabilir. Kripto para piyasaları 2022 yılında iyi günler geçirmedi. Ancak dip bölgeleri değerlendiren yatırımcıları ciddi kazanç fırsatları yakaladı. Örneğin Ethereum, 880 dolar dibinden yaklaşık %100 artış yaşayarak dip bölgeyi değerlendiren yatırımcıları cömertçe ödüllendirdi. Bu kadar kısa sürede böylesi bir artış boğa sezonunda bile Ethereum için sık görülmüyor.

Ripple (XRP) Yorumları

XRP fiyatı son 24 saatte %0,4 artarak 0,33 dolara ulaştı. İşlem hacmi ise %10 civarında düştü ve 1 milyar doların altına geriledi. ATH seviyesinden bu yana %98’e varan kayıplar yaşayan XRP, oldukça zor günler yaşadı. Uzun vadeli XRP alan ve 4 yıldır elinde tutan yatırımcılar bile şu an dolar paritesinde zararda. Peki bu düşüşün sonu yok mu?

Ripple (XRP) için en büyük fiyat katalizörü devam eden SEC davasındaki zaferi olacaktır. Son duruşmada Yargıç, SEC tarafını sürekli olarak farklı şekilde açıklamalar yaptıkları için adeta fırçalamıştı. 2018 yılında SEC yöneticisi Hinman tarafından yapılan açıklamalarla ilgili istenen evraklar davanın kaderini değiştirebilir. Ancak SEC, sürekli olarak çelişkili savunmalar yaparak bunları ibraz etmekten kaçınıyor. Uzmanlara göre önümüzdeki yılın ilk yarısında Ripple davası sona erecek ve şirket para cezasına çarptırılsa bile XRP yatırımcıları önlerindeki büyük engelin kalkmasından dolayı rahat bir nefes alacak.

Ripple (XRP) Fiyat Tahminleri

Peki XRP yatırımcılarını kısa vadede neler bekliyor? Boğalar 0,3274 dolar seviyesini koruduğu için görünüm şimdilik pozitif, bu seviyenin üzerinde kapanışların izlenmesi gerekiyor. Günlük grafikte, XRP fiyatı 0,32 ile 0,34 dolar arasında hareket ediyor olsa da aşağı yönlü hareket sınırlandırıldı.

Birden fazla Doji mum çubuğunun oluşumu, yatırımcılar arasında satın alma ilgisinin arttığını gösteriyor. Şimdi, 20 günlük EMA'nın üzerinde (0,345) yeşil bir mum, XRP fiyatındaki yukarı yönlü ivmeyi artıracaktır.

Boğalar daha sonra 50 günlük hareketli ortalamayı (0,3630) ve ardından 20 Temmuz'un tepesi olan 0,381 doları test edecek. Diğer taraftan, destek bölgenin kırılması tüm bu olumlu havayı tersine çevirebilir. XRP %20 potansiyel yükseliş için destek seviyesinin üzerinde kapanışlar yapmalı. Bugün açıklanacak faiz kararına piyasanın (75 baz puan ve altında artış gelirse pozitif kabul ediliyor) olumlu tepki vermesi XRP boğalarının işini kolaylaştırır.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article