Popüler Analistin Çarpıcı Bitcoin (BTC) Yorumu!

2 years ago 86

Popüler kripto para analisti Justin Bennet, ABD Dolar Endeksi (DXY) gücünün kripto para birimleri ve borsalar için kötü bir etki yaratacağını öne sürdü.

Bitcoin İçin Kötü Haber

Kıdemli analist Justin Bennett Twitter üzerinden 101.900 takipçisine, DXY'nin mevcut dalgalanmasının kripto devleri Bitcoin (BTC)Ethereum  (ETH) ve borsanın en az bir yıl boyunca düşüşte kalmasına sebep olabileceğini söyledi. Popüler analist Justin Bennet yaptığı açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Birçoğu bundan hoşlanmayacak ama… DXY Haziran ayında önemli bir seviyenin üzerinde kapandı ve bugün dolar endeksinde 20 yılın zirvelerini görüyoruz. Tüm bunlar kripto para birimleri ve hisse senetlerinde 12-20 ay daha bastırılmış bir hareket olacağını gösteriyor.”

Kıdemli analist dikkat çeken sözlerine ek olarak açıklamalarında şunları söyledi:

 “DXY'nin yükseliş eğiliminde olması, risk varlıklarının istikrar sağlayamayacağı ve hatta toparlanamayacağı anlamına gelmez.”

Borsaların Tatil Günlerine Dikkat

Lider kripto para birimi olan Bitcoin'i özel olarak değerlendiren kıdemli analist Justin Bennett, kripto para biriminin önümüzdeki birkaç gün içerisinde yüksek volatiliteye sahip olabileceğini yatırımcıları hafta sonu veya tatil fiyat hareketlerine güvenmemeleri konusunda uyardı. Analist hafta sonu ve borsanın tatil günlerindeki fiyat hareketlerine karşın yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bitcoin son 4 saatlik kapanışta 19.800 doların altına geri döndü. Hafta sonu hareketlerine veya nakit piyasaların kapalı olduğu ABD’nin tatil günlerindeki hareketlere çok dikkat edin.”

Genellikle kripto para birimleri ile birlikte işlem gören borsaları inceleyen analist, S&P 500 endeksinin son fiyat hareketi hakkında bazı değerlendirmelerde bulundu. Analist ilgi çekici S&P açıklamasında şunları söyledi:

 “Haziran sonundan bu yana S&P 500'den ikinci sahte çıkış. Bu çıkış 3.820 dolarlık alanın üzerindeydi. Ayrıca belirtmeliyim ki 3.700 ve 3.640 dolar seviyeleri bir sonraki kilit desteklerdir. Ancak S&P'nin COVID öncesindeki 3.400 dolar zirvesine doğru yolda olduğunu düşünüyorum."

Read Entire Article