Popüler Analistten %86 Yükseliş Potansiyelli Altcoin Paylaşımı

2 years ago 93

Popüler kripto para analisti Cantering Clark, en güçlü Ethereum rakiplerinden biri olarak gösterilen Solana'nın (SOL), son derece olumlu risk/ödül oranı sunan bir bölgede işlem gördüğünü belirterek altcoin'in yükseliş için hazır olduğunu iddia etti.

"Kısa Vadede Dibe Vurdu"

Cantering Clark olarak bilinen anonim kripto para analisti, 140 binden fazla Twitter takipçisine, doğru piyasa koşullarının Solana'nın hem çapraz hem de yatay dirençlerini kırıp geçmesinin ardından önemli bir ralli yapmasına yardımcı olabileceğini belirterek şunları söyledi:

Piyasalar ETH'deki bu yükseliş baskısını sürdürecek olursa, SOL çok daha fazla yükselir. Bir sürü açık faiz ve risk oranı, 50-40 dolardan düşerken etiketlendi. Kısa vadede dibe vurmuş gibi görünüyor.

Solana, yazım sırasında 40,11 dolardan el değiştiriyor. Bu da analistin 75 dolar civarındaki bir sonraki direnç alanına ulaşması halinde altcoin'in yüzde 86'nın üzerinde yükselme potansiyelinin bulunduğunu işaret ediyor.

Öte yandan Cantering Clark, akıllı sözleşme platformu Avalanche (AVAX) için de oldukça iyimser konuşarak, "SOL ve AVAX gerçekten iyi görünüyor. Sabrın mükafatını alacağımı düşünüyorum." dedi.

"FTT Güçlü Destek Bölgesinde"

Cantering Clark, kripto para borsası FTX'e güç veren token olan FTT'ye de ilgi duyduğunu belirtti. Kripto para analistine göre, FTT haftalık grafiğinde güçlü bir destek bölgesinde:

İşe şeytanı karıştırmadan, sadece FTT'nin buradaki risk ödülünün oldukça iyi olduğunu söylüyorum. Bir yan, tahvil piyasalarında gördüklerimizi göz önünde bulundurarak birçok işlem çifti güç gösteriyor olsa da çok fazla alıcının olmadığını not etmek gerekiyor.

Read Entire Article