Popüler DeFi Altcoin’i için Vakit Daralıyor: Büyük Çıkış Hazırlığı!

2 years ago 80

Popüler DeFi altcoin'i Curve Finance (CRV), bir önceki günde verdiği kayıpları geri topluyor gibi görünüyor. Altcoin'in fiyatı, 1,22 dolar ve 1 dolardaki kısa vadeli işlem aralığında hareket ediyor. Kripto paranın piyasa değeri, son 24 saatte 500 milyon doların üzerinde yüzde 11,13 yükseldi. Piyasa yapısı, fiyatın aralığın üst tarafını kırıp geçebileceğini gösteriyor. Ancak CRV boğaları, hacimdeki yüzde 18,28 düşüşle birlikte birtakım zorluklarla karşı karşıya. CRV, yazım sırasında son 24 saatte kaydettiği yüzde 11,15 yükselişle 1,15 dolardan işlem görüyor.

Curve Finance'ın Teknik Görünümü

Curve Finance, günlük grafikte "Simetrik Üçgen" formasyonunda işlem görüyor. Simetrik Üçgen formasyonu, volatilitedeki düşüşü gösteren bir modelidir. Bu model, piyasadaki volatilitenin düştüğünü ve yakın gelecekte bir kırılım gelmesinin söz konusu olduğu anlamına geliyor. Modelin 1,4 dolar seviyesinde bulunan direnç çizgisine dokunmasının ardından 0,97 dolara düşen fiyat, iki haftadan uzun bir süredir konsolide oluyor. Şu an için CRV fiyatının 1,22 dolardaki direnci kırarak yukarı yönde çıkış yapma ihtimali daha ağır basıyor.

Curve Finance boğaları, fiyatı yukarı doğru hareket ettirdiğinde 17 Ağustos'un en yüksek seviyesi olan 1,33 doları test etmeye çalışacak, ardından psikolojik seviye olan 1,40 dolar seviyesi takip edilecek. Öte yandan, 1 doların altında gelecek bir kırılım, fiyatın 12 Temmuz'un en düşük seviyesi olan 0,80 dolara ve hatta daha da altına götürebilir.

Curve Finance, dört saatlik grafikte düşüş eğilimini işaret eden "Bayrak ve Direk" modeli oluşturdu. Açılan ayı bayrağı, geçici duraklama sona erdikten sonra düşüş trendinin devamını işaret eden bir mum grafiği formasyonudur. Bir düşüşün devamı modeli olan ayı bayrağı, satıcıların fiyat hareketini daha da aşağı çekmesine yardımcı olur. Fiyat düşerken ve hacimlerin artması, bu düşüşe daha fazla büyük paranın ilgi gösterdiğini işaret etmektedir.  Bu yapıya göre DeFi altcoin'in fiyatı formasyonun alt tarafındaki desteğini kıracak olursa yüzde 161,8'e Fibonacci uzatma çizgisine doğru (0,66 dolar) ağır bir düşüş kaydedilebilir.

CRV'de En Yakın Destek ve Dirençler

CRV fiyatı için en yakın destek bir önceki en düşük seviye olan 0,97 dolarda iken, en yakın direnç 1,22 dolar seviyesinde. Şu anda fiyatın direnç seviyesini kırıp geçme ihtimali daha ağır basıyor.

Öte yandan 1 dolar seviyesinin altında yeniden görülebilecek bir satış baskısı yükseliş görünümünün bozulmasına neden olabilir ve altcoin'in fiyatı 0,88 dolara doğru hareket edebilir. Şu an için Curve Finance, tüm zaman dilimlerinde nötr bir görüntü veriyor olsa da günlük zaman diliminde 1,22 doların üzerinde mum kapanışı olursa alım yönlü ticaret yapılabilir.

Read Entire Article