Popüler Kripto Para Borsası 10 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı!

2 years ago 84

Dünyada popüler olan ve yatırımcıların tercih ettiği kripto para borsalarında arasında yer alan KuCoin yapılan son açıklamalara göre önemli bir yatırım aldı. Borsa konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, Susquehanna International Group'tan (SIG) stratejik bir yatırım aldığını kamuoyu ile paylaştı.

KuCoin’e Önemli Yatırım

Yapılan açıklamalara göre KuCoin, Susquehanna International Group'tan (SIG) yaklaşık 10 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Ayrıca bu yatırımın yanı sıra taraflar, blockchain start-up’larının kuluçkasında, KuCoin Token ve KuCoin Community Chain ekosisteminin inşasında da iş birliği yapacak.

Yapılan açıklamalarda, KuCoin’in bahsi geçen yatırımdan elde edeceği fonu platform altyapısını güçlendirmek ve ürün yelpazesini genişletmek için kullanacağı ifade ediliyor. Ayrıca bilindiği gibi ayı piyasaları hem yatırımcıların hem borsaların hem de kripto para platformlarının kendilerini yeni bir yükseliş dönemine hazırladığı dönem olarak biliniyor. KuCoin de bu noktada boğa piyasasına hazırlık sürecinde sermaye artışı ile küresel faaliyetlerini genişleteceğini ve işe alma planlarını uygulamaya devam edeceğini dile getiriyor. Açıklamalara göre borsa, 300 kişilik bir işe alım planlıyor.

KuCoin ve SIG İşbirliği

Yapılan açıklamalara göre KuCoin ve SIG arasındaki iş birliği sadece 10 milyon dolarlık yatırım ile sınırlı kalmayacak. Community Chain üzerine inşa edilen projeler başta olmak üzere, gelecek vaat eden kripto girişimlerine de yatırım ve danışmanlık desteği verilecek.

KuCoin CEO’su Johnny Lyu da konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda, “KuCoin şimdiye dek birkaç farklı kripto piyasa döngüsünü başarıyla atlattı. Biz bundan sonrasında da ne olursa olsun KuCoin’i geliştirmeye devam etmekte kararlıyız. Bu yolda aynı vizyon ve değerlere sahip olduğumuz bir paydaş bulduğumuz için çok mutluyuz. SIG'nin desteği, değişimin merkezinde gösterdiğimiz liderlik rolümüzü daha da sağlamlaştıracak. Tabii ayrıca, merkeziyetsiz finans ve Web 3.0 dünyasındaki genişlememizi de kolaylaştıracak.” sözlerini kullandı.

Bunlara ek olarak yatırım ile ilgili yaptığı açıklamalarda SIG Yatırım Komitesi de “Bu ortaklık, her alanda en iyi oyuncularla ortak olma çabası içerisindeki SIG için önemli bir adım. KuCoin, çevik bir büyüme stratejisine sahip ve vizyoner ekibiyle en hızlı büyüme gösteren kripto para borsalarından biridir. Bu bağlamda, iş birliğimizin SIG ve KuCoin arasında bir sinerji yaratacağına ve kripto endüstrisini daha geniş bir kitleye ulaştırarak fayda sağlayacağına inanıyoruz" ifadelerine yer verdi.

Read Entire Article