Popüler Kripto Para Borsası, Yeni İş İlanı Yayınladı! Türkiye İçin Ülke Müdürü Arıyor

2 years ago 121
Popüler Kripto Para Borsası, Yeni İş İlanı Yayınladı! Türkiye İçin Ülke Müdürü Arıyor

Kripto paraların günümüzde popüler bir hal almasıyla birlikte kripto para borsaları da daha fazla ülkede yetkinlik kurmak için çalışmalarına devam ediyor. Öyle ki dünyanın önde gelen kripto para borsalarından olan Coinbase, bugün yayınladığı yeni bir iş ilanıyla odağına Türkiye‘yi aldı.

İşte Coinbase’in yayınladığı iş ilanı ve detayları…

Coinbase Türkiye İçin Ülke Müdürü Arıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsaları arasında yer alan Coinbase, dünyadaki yetkinliğini artırmak için çalışmalarına devam ediyor. Önde gelen kripto para borsası, bugün yeni bir iş ilanı yayınladı.

Şu anda 100’den fazla ülkede 73 milyondan fazla hesaba hizmet veren Coinbase, yayınladığı bu iş ilanında Türkiye için Country Director yani ülke müdürü aradığını duyurdu.

Coinbase, yayınladığı iş ilanı İstanbul konumu için oluşturmuş olsa da, ilanın detaylarında pozisyonun uzaktan olduğu özellikle belirtildi. Yani Coinbase’in Türkiye Müdürü, popüler kripto para borsasının İstanbul’daki bir ofisinde değil uzaktan çalışacak.

Başvurular Kapatıldı

Popüler kripto para borsası Coinbase‘in LınedkIn’de yayınladığı iş ilanına ilgi oldukça fazla oldu. LınkedIn’de yer alan bilgilere göre Coinbase’in iş ilanının yayınlanmasının ardından bu pozisyona 24 başvuru gerçekleştirildi.

Bu başvuruların üzerine Coinbase, iş ilanına yapılacak olan yeni başvuruları kapattı.

Öte yandan Coinbase, yayınladığı iş ilanı ile birlikte Türkiye Müdüründe aradığı özellikleri de belirtti. Yönetici kadrosuna daha önce deneyimi bulunan kişileri katmak isteyen Coinbase, ilan detaylarında şu ifadeye yer verdi;

“Türkiye pazarında bir teknoloji veya fintech şirketi kurma veya CEO olarak faaliyet gösterme ve bunu en az 50 milyon ABD Doları gelire veya aylık 1 milyon işlem yapan kullanıcı / 10 milyon aylık aktif kullanıcıya büyütme girişimcilik deneyimine sahip olmalıdır.”

Coinbase bu hamlesi ile birlikte Türkiye pazarında varlığını daha da belirgin bir hale getirebilir ve ülkemizde aktif olarak kullanılan kripto para borsaları arasında başı çekebilir.

Read Entire Article