Popüler Kripto Para Borsası, Yeni Stratejik Ortaklığını Duyurdu: Güney Kore Merkezli Eğlence Ajansı İle Anlaşma Sağlandı!

2 years ago 118

Kaydettiği işlem hacimleri bakımından kripto ekosisteminin en büyük kripto para borsası olan Binance, Güney Kore merkezli eğlence ajansı YG Entertainment ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu. YG Entertainment ile çeşitli blockchain projelerinde işbirliği yapacaklarını ifade eden Binance, özellikle NFT ve Metaverse alanlarındaki fırsatları geliştirme amacında olduklarını belirtti.

Binance, Yeni Stratejik Ortaklığını Duyurdu

Popüler kripto para borsası Binance, günün erken saatlerinde paylaştığı blog gönderisi ile Güney Kore merkezli eğlence ajansı YG Entertainment ile stratejik ortaklık kurduğunu açıkladı.  Söz konusu anlaşma ile Metaverse, NFT ve Gaming alanlarındaki fırsatları geliştirme amacında olduklarını belirten Binance, NFT‘ler için çevre dostu bir ekosistem oluşturmak adına da Güney Kore merkezli eğlence ajansı ile birlikte çalışacaklarını ifade etti.

Günün erken saatlerinde yeni stratejik ortaklığını duyuran Binance, blog gönderisinde anlaşmaya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

“Stratejik ortaklık doğrultusunda Binance ve YG Entertainment, NFT alanındaki işbirlikleri de dahil olmak üzere bir dizi blockchain projesinde işbirliği yapacak. Binance, NFT platformunu ve teknoloji altyapısını sağlarken YG Entertainment, NFT içeriği ve oyun içi varlıklarını tedarik edecek.”

Binance Smart Chain Tabanlı Oyun Platformları Geliştirilecek

Ayrıca Binance, bu stratejik ortaklık ile birlikte Binance Smart Chain tabanlı oyunlar ve Metaverse platformları geliştirme planları olduklarını da blog göndersinde ifade etti. Çeşitli blockchain projeleri geliştirmek amacıyla NFT, Metaverse ve Gaming alanlarındaki fırsatları değerlendireceklerini belirten Binance, kullanıcılara benzersiz deneyimler sunmayı hedeflediklerini ifadelerine ekledi.

Read Entire Article