Popüler Metaverse Altcoin Hızla 6,5 Dolara Yükselebilir!

2 years ago 105

Kripto para piyasaları yoğun bir haftanın en belirsiz günlerinden birini yaşıyor. Bitcoin 21.000 doların üzerinde bulunuyor. ABD borsalarının pozitif açılmasıyla birlikte 21.000 doların üzerinde kalıcılık elde eden Bitcoin, bu hafta açıklanacak ABD enflasyon verilerine odaklandı. Fakat bu altcoin kritik direnci aştığı için 6 doları hedefleyebilir.

ApeCoin (APE)

Altı haftalık bir direnç trend çizgisinden yükseliş kırılması, APE fiyatı için bir toparlanma fırsatı oluşturdu. Fiyat 5,3 dolarlık direnci hedeflediği için kısa sürede %35 oranında artış yaşadı. Mayıs ortasından bu yana, APE/USDT çifti, azalan bir trend çizgisine yanıt olarak istikrarlı bir düşüş sergiledi. Direnç trend çizgisini takiben, altcoin 15 Haziran'da 3,09 dolara kadar düştü. Bununla birlikte, iyileşen piyasa duyarlılığının ortasında, ApeCoin fiyatı ı yeni desteğin üzerinde sürdürülebilirlik gösterdi. Böylece, alıcılar APE fiyatını %53,7 daha yüksek seviyeye çıkarmayı başardı ve bu da 20 Haziran'da dinamik direnç trend çizgisinin kırılmasına sebep oldu.

Peki yatırımcıların izlemesi gereken kritik seviyeler ve fiyat hedefi neler?

ApeCoin (APE) Fiyat Hedefi

Sürekli satın alma, APE fiyatını 4,8 dolar seviyesinin ve daha bugün 5,33 dolar direncinin üzerine çıkardı. Alıcılar bu direncin üzerinde bir mum kapanışı yaparsa, 6 dolar seviyesinin hızla test edildiğini görebiliriz. Aksine, satıcılar yükseliş toparlanmasını baltalarsa ve APE fiyatını 5,33 doların altına çekmeyi başarırsa yatırımcılar küçük bir geri çekilmeye hazırlanmalıdır.

Trend olan bir fiyat hareketine rağmen, yatay bir yolda yürüyen günlük RSI, yükseliş momentumunun azaldığını gösteriyor. Dolayısıyla, düşüşün yaklaştığına işaret edebilir. Bitcoin’in ilerleyen saatlerdeki performansı ApeCoin fiyatı için büyük ölçüde belirleyici olacak. Eğer 6 dolar hedefi hacimli şekilde aşılabilirse yatırımcılar ikinci bölge olarak 6,5 dolara ulaşmak isteyecek.

Yuga Labs tarafından yönetilen ApeCoin oldukça kısa süre içinde metaverse altcoinleri arasında birinci sıraya oturdu. Listelendiği gün 40 dolara kadar tırmanan fiyat, piyasalardaki belirsizlik sebebiyle ciddi anlamda erimişti. FED Başkanının yarın yapacağı konuşma ve açıklanacak enflasyon verisi piyasaların geleceğiyle ilgili bize daha net fikirler verecek.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article