Popüler Metaverse Altcoin’i ile Güney Koreli Banka Arasında Ortaklık!

2 years ago 90

Metaverse altcoin'i The Sandbox (SAND), küresel iş modeli oluşturmak için Güney Kore'nin en büyük beş bankasından biri olan KEB Hana Bank ile ortaklık kurduğunu duyurdu.

Yeni Bir Tür Etkinlik Pazarlaması

The Sandbox ile merkezi Seul'de bulunan KEB Hana Bank arasındaki ortaklıkla yeni bir tür etkinlik pazarlamasının başlatılması planlanıyor. Ortaklık ile temel bankacılık hizmetleri sağlamak ve The Sandbox'ın diğer ortaklarıyla yatırımlarını renklendirme fırsatlarının teşvik edilmesi için The Sandbox metaverse'de sanal bir şube açmak gibi küresel bir iş modeli oluşturulacak. Hana Financial Group, aynı zamanda Z kuşağına ulaşmak için her türlü Güney Kore içeriğinden oluşan sanal bir alan olan K-verse'de de tanıtılacak.

KEB Hana Bank Başkan Yardımcısı Jung Kim, ortaklığa ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Metaverse, insanların Web3'ü deneyimleme şeklidir ve biz bu yeni trendin bir parçası olmak istiyoruz. Bu ortaklık, özellikle genç nesiller için yepyeni bir hizmet türünün kapısını aralayabilir." ifadelerini kullandı.

The Sandbox Korea CEO'su Cindy Lee ise, "KEB Hana Bank'ın yeni içerik türleri oluşturmak için metaverse girdiğini görmekten heyecan duyuyoruz. Bu, kullanıcılar için kullanımı kolay metaverse bankacılık hizmetinin bir sonraki sınırı olacak." dedi.

CoinMarketCap'in verilerine göre yazım sırasında piyasa değeri ile en büyük 2'nci metaverse altcoin'i SAND, günlükte yüzde 4,60 düşüşle 1,13 dolardan alınıp satılıyor. SAND'ın piyasa değeri ise 1.4 milyar dolar.

KEB Hana Bank Hakkında

KEB Hana Bank, merkezi Seul, Güney Kore'de bulunan ticari bir bankadır. 1967 yılında Korea Exchange Bank olarak kurulmasından bu yana, Güney Kore'deki en geniş yatırım ürünleri sunuyor. Hana Bank, yakın zaman önce kurulmuş olmasına rağmen 2015'in Haziran ayı itibariyle Güney Kore'deki en büyük varlıklara sahip, ülkenin en yüksek puan alan bankası.

24 ülkede 199 şube ağı bulunan Hana Bank, diğer tüm Güney Kore bankalarından daha fazla güçlenme hedefiyle küresel bir banka olarak konumunu ve dünya sahnesine aktif olarak katılarak Güney Kore'nin konumunu güçlendirmeyi amaçlamaktadır.

Read Entire Article