Popüler Metaverse Altcoin’inde Fonlara Ulaşılamıyor! Ekipten Açıklama Geldi

2 years ago 97

Axie Infinity, bugün Ronin Bridge'in Ethereum Blockchain'inden yapılan para transferlerinde bazı fonların sıkışıp kalmasına neden olan bilinmeyen bir sorunla karşı karşıya olduğunu söyledi. Axie Infinity ekibi, fonların kaybolmadığını, ancak köprünün yeniden açılmasının ardından şu anda tekrarlanan bir sorundan dolayı sıkışıp kaldığını iddia etti. Öte yandan Ronin Network, yakın tarihli bir blog yazısında, doğrudan Ronin Bridge'in sözleşme adreslerine gönderilen fonların kalıcı olarak kaybedileceği konusunda kullanıcıları uyarmıştı.

Ekip Açıklama Yaptı

Axie Infinity, 2 Temmuz'da Ronin Bridge'de meydana gelen ve Ethereum Blockchain'inden yapılan transferler sırasında bazı fonların sıkışıp kalmasına neden olan bir tekrarlayan sorunla ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, sorunun tespit edildiği ve ekibin şu anda sorunu çözmek için doğrulayıcılarla birlikte çalıştığı kaydedildi. Köprü için büyük olasılıkla 10 Temmuz'a kadar tamamlanacak olan bir güncelleme yayınlanacak. Güncelleme yayınlanana kadar fonların sıkışıp kalması bekleniyor.

Sorunu tespit ettik ve çözüm üzerinde çalışıyoruz. Çözüm, köprüde bir güncelleme yapmamızı gerektiriyor. Doğrulayıcıların desteğiyle sürece başladık ve güncellemenin önümüzdeki hafta sonuna doğru yayınlanmasını bekliyoruz.

Axie Infinity, sorunun Ronin Bridge'in yeniden açılmasından bu yana yalnızca iki kez gerçekleştiğini iddia ediyor. Ancak, gelecekte bu tür sorunların ortaya çıkıp çıkmayacağını tahmin etmek zor. Ayrıca platform, güncellemeden sonra sıkışıp kalan fonların belirlenecek olan bir Ronin cüzdanına gönderileceğine inanıyor.

Sorun, Axie Infinity'nin 1 Temmuz'da Land staking'i başlatmasından ardından yaşandı. Oyuncular, arsalarını stake ederek AXS token kazanıyor. Şimdiden 16 bin 794 arsadan 13 bin 5'i stake edilmiş durumda.

Fon Kaybı için Uyarı Yapıldı

Ronin Network daha önce yeni Ronin Bridge'e yalnızca Ronin Bridge UI üzerinden para yatırma ve çekme işlemleri için kullanılması gerektiği konusunda uyarıda bulunmuştu. Doğrudan Ronin Bridge'in sözleşme adreslerine para göndermeye çalışan kullanıcıların fonlarını kalıcı olarak kaybetme riskiyle karşı karşıya kalabilecekleri belirtilmişti.

Read Entire Article