Popüler Metaverse Coin’lere Güncel Bakış: Decentrlanad (MANA) ve The Sandbox (SAND) Son Durum!

2 years ago 115

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), Rusya-Ukrayna savaşının etkisiyle 34.500 dolar fiyat seviyelerine kadar gerilemesinin ardından kaydettiği değer artışları ile birlikte güçlü bir yükseliş ivmesi kazandı. Kaydettiği bu değer artışlarının ardından Bitcoin, 43.400 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı. Piyasadaki yükseliş ivmesi ile birlikte Ethereum da 3.000 dolar fiyat seviyelerine yaklaştı.

Decentraland (MANA)

Ethereum tabanlı sanal gerçeklik platformu Decentraland’ın yerel kripto para birimi MANA, son dönemlerde oldukça yüksek fiyat performansları sergiledi. MANA, Bitcoin’deki değer kayıpları ve kripto para piyasasındaki düşüş ivmesi ile birlikte bir miktar geri çekilerek kritik destek seviyelerine gerilese de lider kripto para birimindeki toparlanma ile birlikte yönünü yeniden yukarı çevirdi. Son 24 saatlik zaman diliminde yaklaşık %10’luk bir değer artışı kaydeden MANA, güçlü bir yükseliş ivmesi kazanarak 2,80 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı ve 3 dolar direncine de önemli ölçüde yaklaştı.

The Sandbox (SAND)

Metaverse kavramının büyük bir popülarite kazanması ile birlikte son dönemlerde yüksek fiyat performansı sergileyen kripto para birimlerinden bir diğeri olan SAND, piyasadaki düşüş eğilimi ile birlikte bu süreçte 2,75 dolar fiyat seviyelerine kadar gerilese de Bitcoin’deki toparlanmanın ardından yeniden bir yükseliş ivmesi kazandı.The Sandbox’ın yerel kripto para birimi SAND, CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatlik zaman diliminde ortalama %8’lik bir değer artışı kaydetti ve 3,20 dolar fiyat seviyelerine yükseldi.

Read Entire Article