Popüler Metaverse Projesinden Dev Ortaklık: Yerel Kripto Para Birimi Yükselişe Geçti!

2 years ago 116
Tekstil Sektörü de Metaverse'e Dahil Oldu! Türk Tekstilciler'den Önemli Hamle

Blockchain tabanlı sanal gerçeklik platformu The Sandbox, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile çok uluslu yatırım bankası ve finansal hizmetler şirketi HSBC ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, HSBC’nin e-spor ve oyun meraklılarıyla etkileşim kurabilmek amacıyla The Sandbox’ta bir sanal arazi satın alacağı açıklandı. Söz konusu ortaklığın duyurulması ile birlikte The Sandbox’ın yerel kripto para birimi SAND, yükselişe geçerek yeniden yukarı yönlü bir ivme kazandı.

The Sandbox, Finansal Hizmetler Devi ile Ortaklık Kurdu

Resmi Twitter hesabından HSBC ile kurduğu ortaklığı duyuran The Sandbox, ortaklığa ilişkin detayları ise medium hesabından paylaştığı bir blog gönderisinde açıkladı. Yapılan açıklamada, İngiltere merkezli çok uluslu yatırım bankası ve finansal hizmetler şirketi olan HSBC’nin, e-spor ve oyun meraklılarıyla güçlü bir etkileşim kurabilmek adına The Sandbox’ta bir sanal arazi satın alacağı duyuruldu.

HSBC Asya-Pasifik Pazarlama Müdürü Suresh Balaji, söz konusu ortaklığa ilişkin bir açıklama yaptı. Suresh Balaji, mevcut ve gelecekteki müşterilerine ve hizmet verdikleri topluluklara fırsatlar dünyası açarak, gelişmekte olan platformlar aracılığıyla yeni deneyimler yaratma konusunda büyük bir potansiyel gördüklerini dile getirdi.

The Sandbox’ın Yerel Kripto Para Birimi Yükselişe Geçti

Ethereum tabanlı sanal gerçeklik platformu The Sandbox’ın yerel kripto para birimi SAND, haberin duyurulması ile birlikte yükselişe geçerek yukarı yönlü bir kazandı. SAND, saatler içerisinde kaydettiği fiyat hareketleri ile birlikte 2,70 dolar fiyat seviyelerinden 2,83 dolar fiyat seviyelerine kadar yükseldi.

Read Entire Article