Potansiyeli Yüksek 8 Altcoin! Kripto Para Gurusu Paylaştı!

2 years ago 110
Okuma Süresi: 3 Dakika

Fiyatlar ciddi anlamda düştü ve potansiyeli yüksek birçok altcoin büyük ölçüde ucuzladı. Bunu fırsat olarak görenler de var. Kripto para yatırımcıları tarafından yakından takip edilen bir analist haziran ayında yatırım yapılabilecek en iyi 8 kripto parayı paylaştı. Peki bunların özelliği ne?

PolySwarm (NCT) ve Algorand (ALGO)

Ayı piyasaları, para kazanmayı bilenlerin en sevdiği dönemlerdir. Bu yüzden altcoinlerde harika fırsatlara sahibiz. Ucuzlayan fiyatlar uzun vadeli yatırımcılara önemli bir fırsat sunuyor. Cheeky Crypto isimli kripto para analiz hesabından paylaşılan altcoinlerin başında NCT ve ALGO geliyor.

Bunların bir kısmı hesap tarafından reklam amacıyla da paylaşılmış olabilir. Yatırım yapmadan önce mutlaka detaylı araştırmayı ihmal etmeyiniz. PolySwarm, kitle kaynaklı bir tehdit istihbaratı pazarıdır. Ticari çözümlerin ve özel motorların tehditleri tespit etmek ve performansa dayalı olarak tazminat almak için rekabet ettiği yeni teknolojiler ve yenilikçi tehdit tespit yöntemleri için bir launchpad görevi üstleniyor.

Algorand, çok çeşitli uygulamaları destekleyen, kendi kendini idame ettiren, merkezi olmayan bir blockchaindir. Analiste göre bu proje oldukça sağlam bir ekibe sahip ve mevcut 0,36 dolar fiyatının çok daha üzerinde bir rakamı hakkediyor.

Yüksek Potansiyelli 6 Altcoin

Haziran 2022’de satın alınabilir en iyi alternatiflerden biri de Hedera’dır. Bu proje bireylerin ve işletmelerin güçlü DApp’ler oluşturmasına olanak tanıyan, merkezi olmayan ekonomi için en çok kullanılan, sürdürülebilir, kurumsal düzeyde kamu ağıdır. Analiste göre bir sonraki boğa sezonunda HBAR yatırımcısına ciddi kazanç fırsatları sunacak.

Listedeki bir sonraki altcoin Polkadot (DOT)’tur. Polkadot, yalnızca tokenlerin değil, herhangi bir veri veya varlık türünün blockchain de aktarımını kolaylaştırır. Önceki boğa döngüsünde iyi performans göstermedi, ancak Cheeky Crypto analistleri gelecek sezonda DOT’un ciddi potansiyeli olduğuna inanıyor.

Chainlink (LINK) uzun süredir kripto paralarla ilgilenip onu tanımayan yok. Chainlink, evrensel olarak bağlantılı akıllı sözleşmeler sağlayan bir blockchain projesidir. Merkezi olmayan bir oracle ağı aracılığıyla Chainlink, blockchainlerin harici veri beslemeleri, olaylar ve ödeme yöntemleri ile güvenli bir şekilde etkileşime girmesine izin vererek, karmaşık akıllı sözleşmelerin baskın dijital sözleşme biçimi haline gelmesi için ihtiyaç duyduğu kritik zincir dışı bilgileri sağlar. Metaverse alanında hedefleri olan projelerin Chainlink’in tecrübesi ve hizmetlerine çok fazla ihtiyacı olması bekleniyor.

Listede bahsedilen bir sonraki altcoin Solana (SOL), en popüler iki Ethereum rakibinden biridir. Projeyle ilgili fikir ve ilk çalışmalar 2017’de başlarken, Solana, merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Solana Vakfı tarafından Mart 2020’de resmi olarak başlatıldı. Ciddi anlamda düştü 250 dolar seviyelerinden 40 dolar bölgesine gevşeyen fiyat hali hazırda çok ucuz olabilir. Üstelik ciddi sayıda kurumsal yatırımcı Solana ve ekosistemine güvenerek yatırım yaptı.

SingularityDAO (SDAO) ve Cardano ise listenin son iki sırasında yer alıyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article