Projenin CEO’su Güvence Verdi: İşte Efsane Analistin Ralli Beklediği Altcoin!

2 years ago 98

 Kripto kışı etkisini en üst seviyede hissettirirken, bazı altcoin projeleri şimdiden önümüzdeki boğa piyasası için hazırlıklara başladı.

Charles Hoskinson, Teyit Etti

Cardano CEO'su Charles Hoskinson, eleştirilere sert bir şekilde cevap vererek topluluğuna blok zincirindeki akıllı sözleşmelerin Vasil Hard Fork'tan sonra bile çalışacağına dair güvence verdi. Cardano, protokol güvenliği ve ağ güvenliği açısından ilk üç blok zincirinde yer alıyor. Bu hafta geliştiriciler, beklenen yükseltme üzerinde büyük etkisi olan birtakım güncellemeleri duyurdu. Cardano'yu destekleyen Input Output Global'ın (IOG) kurucu ortağı Charles Hoskinson, son tweetinde trolleri kınadı. Twitter, Cardano'nun blok zincirindeki akıllı sözleşmelerin Vasil Hard Fork'tan sonra çalışmayacağına dair spekülasyonlarla dolu. Troller, Cardano blok zincirindeki dApp'lerin, Vasil Hard Fork olayından sonra zincir üzerinde çalışmak için akıllı sözleşmelerini yeniden yazmak zorunda kalacağına inanıyor.

Hoskinson trollere sert çıkıştı ve topluluğa Cardano'nun dApp'lerinin Vasil hard fork'undan sonra da çalışmaya devam edeceğini yineledi. Hoskinson, hard fork birleştiricisinin ve Plutus versiyonunun oluşturulmasının tüm sebebinin bunun olmamasını sağlamak olduğunu savunuyor. IO Global baş teknik analisti Duncan Coutts, Cardano blok zincirinin bir dizi güncelleme yaşadığını açıkladı. ''Light wallet'', EVM yan zincirleri ve Vasil Hard Fork, projedeki kilit unsurlar konumunda. Coutts kısa süre önce IOG ekibine katılmak ve Cardano'nun teknik yol haritasını denetlemek için geri döndü. Coutts, şu açıklamayı yapı:

Vasil güncellemesinden dolayı heyecanlıyız. Ön hazırlık olarak bu hafta Pazartesi günü Cardano Testnet'i çatalladık.  IOG'nin benzersiz hard fork birleştiricisi, Cardano'nun hard fork boyunca "ara" olmadan devam ettiği ve blok üretimini durdurmaya gerek olmadığı anlamına gelir. Bu, ağda sorunsuz yükseltmeler sağlar

Popüler Analist, ADA'da Bu Seviyeleri Bekliyor

Önde gelen bir kripto para analisti ve trader olan Michaël van de Poppe, Cardano fiyat grafiğini değerlendirdi ve 0,64 seviyesine %33,45 ralli öngördü. Analist, Cardano fiyatının mevcut yükseliş trendinde 0,55 dolar ve 0,64 dolar olan iki yukarı hedefe ulaşabileceğine inanıyor.

ADA, an itibariyle 0.46 dolardan işlem görüyor. Uzmanlara göre, piyasanın tekrar toparlanabilmesi için küresel ekonomideki dinamiklerin değişmesi gerekiyor. Özellikle, Fed'in faiz artırımları kripto paralara büyük zarar verdi.

Read Entire Article