Raca Coin Nedir? Radio Caca (RACA) Nasıl Alınır?

2 years ago 86

Özellikle Türkiye’de bulunan kripto para yatırımcılarının yoğun ilgi gösterdiği Raca Coin nedir? Hangi borsalardan satın alınabilir? Metaverse odaklı kripto paralar arasında bulunan Raca, özellikle Türk kripto para fenomenlerinin bir zamanlar dilinden düşmüyordu. Çok sayıda yatırımcı henüz şiddetli düşüşlerin yaşandığı ayı piyasalarına girmeden önce Radio Caca (RACA) satın aldı.

Radio Caca (RACA) Nedir?

DeFi, NFT, Metaverse, DAO gibi birçok alanda varlık gösteren Radio Caca (RACA), BSC ağında oluşturulmuş bir BEP-20 tokendir. NFT tabanlı Metamon oyununun yönetişim tokeni görevi de gören Radio Caca (RACA) token Axie Infinity’nin AXS’si ile benzer görevler üstlenir. Metamon geçtiğimiz yılın Ekim ayında başlatılmıştır. Metaverse odaklı projelerin en büyük hayali gerçek bir sanal dünya oluşturmanın yanı sıra, bu dünyanın yönetiminde aktif rol alan bir DAO inşa etmektir.

RACA kendisini “dünyanın her yerinde tek bir yepyeni sanal dünya inşa etme vizyonunu paylaşan internet tabanlı bireyler tarafından işletilen bir merkeziyetsiz otonom organizasyon” olarak tanımlıyor. RACA token Ethereum, OKExChain ve BSC ağlarında kullanılabiliyor. Maksimum 500 milyar arzı vardır ve bunun 326 milyarlık kısmı dolaşımda bulunuyor. En büyük 237’nci kripto para ve 120 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Raca Coin Nasıl Alınır?

Geçtiğimiz yıl Kasım ayında metaverse tokenler ciddi popülerlik yakaladığı için RACA 0,01 doları görmüştü. Ancak yazı hazırlandığı sırada 0,0003702 dolardan alıcı buluyor. Yani Kasım ayında 100 dolarlık RACA satın alan yatırımcıların bugün elinde sadece 3,7 dolar kaldı. Metaverse coşkusu azaldığı için SAND, MANA gibi birçok metaverse token değer kaybetti. Ancak RACA için kayıpların boyutu çok daha büyük oldu. Özellikle yatırım yapmayı düşünen yatırımcıların bunu göz ardı etmemesi gerekir.

Aylardır sosyal medyada konuşulan Binance listelemesi hayali gerçek olmasa da aşağıdaki borsalardan alım yapılabiliyor.

  • Gate
  • UniSwap
  • KuCoin
  • PancakeSwap
  • OKX
  • Paribu

RACA günlük işlem hacmi 13 milyon dolardır. Yatırımcıların önemli bir kısmı işlemlerini Gate borsası üzerinden gerçekleştiriyor.

Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.
Read Entire Article