Ralli Başlıyor, Devamı Gelebilir! En Büyük Altcoinlerden Biri!

2 years ago 97

Bitcoin (BTC) yeniden 23.000 doların üzerinde alıcı buluyor. Kripto paralar genel olarak toparlanıyor. Peki AVAX için ilerleyen saatlerde hangi seviyeleri görebiliriz? Yatırımcıları neler bekliyor? Yüzde 5 artışla 24 dolardan alıcı bulan AVAX nihayet hareketine başladı. Günler önce verilen hedefler görülecek mi? İşte detaylar.

Avalanche (AVAX)

Yükseliş eğilimi gösteren AVAX nihayet hedefine koşmaya başladı. Günlerdir yapılan uyarılar fiyatın 28 dolar bölgesini hedefleyebileceği yönündeydi. AVAX grafiğinde 16,36 dolarlı en düşük seviyeden yükselen eğimli çizgi, AVAX alıcıları için güçlü bir destek görevi gördü. Fiyat düşüşü son zamanlarda sabitlenmiş görünüyor ve 22 dolar desteği güçlü kalmaya devam ediyor. İlerleyen günlerde 22-26 dolar aralığında AVAX fiyatının konsolide olduğunu görebiliriz.

Yazı hazırlandığı sırada 24 dolardan alıcı bulan AVAX güne %5’in üzerinde artışla devam ediyor. Piyasa değeri 17 milyar doları aştı ve 24 saatlik işlem hacmi %45 artışla 681 milyon dolara ulaştı. Fiyatla birlikte yükselen hacim artan ilginin göstergesidir. AVAX piyasa değerine göre en büyük 14’üncü kripto para ve Bitcoin’e karşı kazanımı %3,43’e ulaştı.

Avalanche (AVAX) Yorum

Fiyat yükseliş trend çizgisine yakın hareket ediyor. Şu anda fiyat, 29 Temmuz'da yapılan 25,81 dolarlık en yüksek seviyelerinden art arda dört seans düşüşün ardından çarşamba günü kazançlarını korumayı başardı. Geçmişte de fiyat trend çizgisini test ettiğinde, grafikte görüldüğü gibi daha düşük seviyelerden bir sıçrama yaşadı. Dolayısıyla mevcut seviyelerden %30'luk bir değerlenme görebiliriz. Satın alma baskısının devam ettiği senaryoda 25,81 doların aşılmasının ardından 28 dolar yatay direncine kadar Avalanche (AVAX) yükselebilir.

Fiyat, önemli 20 günlük ve 50 günlük EMA geçişinin yakınında destek alıyor ve bu da mevcut seviyelerden olası bir geri dönüşü gösteriyor. RSI (14), yükseliş görünümünü daha da güçlendirecek ortalama çizgiyi kırmaya çalışıyor. MACD ise yükseliş momentumunu destekliyor. Öte yandan, yükseliş hissiyatındaki bir değişiklik, aşağı yönlü momentumun devam etmesine neden olabilir. Olası geri çekilmede 22 ve 20,57 dolar destekleri kritik öneme sahip olacak.

Read Entire Article