Raporu Yayınlandı! En Büyük 15 Altcoin Arasında!

1 year ago 77

Kripto para yatırımcıları Fed’in önceki aylara nispeten ılımlı açıklamaları ve kontrollü soğuyan ABD ekonomisi sebebiyle keyfi yerinde. Fed Başkanı Powell dün yaptığı açıklamalarda en sert hamlelerinin artık geride kalmış olabileceğini ima etti. İşsizlik sınırlı oranda artıyor, enflasyon düşüyor ve Fed’in aralık toplantısına günler kaldı. Piyasadaki korku biraz dağıldığı için altcoinler özelindeki bazı gelişmelere odaklanabiliriz.

Tron Raporu

Tron'un yerel kripto para birimi TRX, Kasım ayının son haftasını yükselişle tamamladı. Bu iyi bir haber olsa da yatırımcıları memnun eden sadece bu değil. Son yayınlanan haftalık raporda da bazı iyi haberler var. Justin Sun her ne kadar tartışmalı bir isim olsa da Tron büyük ölçüde başarılı bir proje ve hayatta kalmaya devam ediyor. Tron haftalık raporuna göre, ağ toplam 123,3 milyon hesaba ulaştı. Bu, Tron'un bir hafta içinde yaklaşık 1,76 milyon yeni adres eklediği anlamına geliyor. Rapor ayrıca, ağ üzerinde kilitli toplam değerin (TVL) aynı dönemde yaklaşık 400 milyon dolar arttığını gösteriyor.

Rapor, Tron ağının doğru koşullar sağlandığında daha fazla kullanıcıya ulaşabileceğini gösteriyor. Bu aynı zamanda kenarda TRX'in potansiyeline inanan pek çok kişi olduğunun da bir işareti. Yeni Tron adreslerindeki etkileyici artış devam eden yükselişin de desteğiyle ağın iyi bir momentum kazandığını gösterir.

TRX Yorum

Yazı hazırlandığı sıra TRX 0,5 dolardan alıcı buluyor. Kasım ayının dibine göre fiyat yaklaşık %20 oranında arttı. Ralli şu ana kadar yatırımcı duyarlılığına yardımcı oldu ve ayıların gücü kırılmış görünüyor. Tron'un bazı metriklerinin analizi, halen daha fazla büyüme alanı olduğuna işaret ediyor. Örneğin geliştirici faaliyetleri dört haftanın en düşük seviyesine indi ve son 7 günde yükseliş göstermedi. Buna rağmen kademeli yükselen fiyat verinin iyileşmesiyle daha fazla artışı beraberinde getirebilir. Düşük geliştirme faaliyeti ve yeterli hacmin olmaması genellikle yatırımcıların ilgisinin düşük olduğunun altını çizer. Bu nedenle TRX'in ağırlıklı hissiyatının Kasım ortasından bu yana neredeyse hiç yükseliş kaydetmemiş olması şaşırtıcı değil.

Piyasa duyarlılığı halen tam olarak iyileşmiş değil. Yani yatırımcıların önemli bir kısmı son rallilerin devamına pek inanmıyor. Öte yandan, Tron'un ağı hala sağlıklı bir hızla büyümeye devam ediyor. Son haftalık rapor, ağın büyüme yörüngesini özetliyor. Kısa vadeli performans için BTC ile paylaştığı yüksek korelasyon nedeniyle kral kripto para birimi izlenmelidir.

Read Entire Article