Render Token Son Durum: RNDR Yorumları!

1 year ago 55

CoinGecko'dan elde edilen bilgilere göre, blok zinciri tabanlı dağıtık işleme hizmeti Render Network'ün tokenı RNDR, geçtiğimiz hafta %90'ın üzerinde artış gösterdi.

RNDR Neden Yükseldi?

Render, yeni bir vakfın kurulması ve projenin DAO'su tarafından yeni bir token ekonomi modelinin hayata geçirilmesiyle birlikte son 30 günde %300'ün üzerinde artış göstererek yaklaşık 1,78 dolara ulaştı. Ancak yaşanan son yükselişe rağmen RNDR token’ın ATH seviyesinin 8,78 dolar olduğunu hatırlatmakta fayda var.

20 Ocak'ta proje, temel Render Network protokolünü sürdürmeye, topluluğu ve ekosistemini büyütmeye adanmış kar amacı gütmeyen bir kuruluş olan Render Network Foundation'ı duyurdu.

Buna ek olarak, proje bu hafta, piyasa katılımcılarını yakın vadede RNDR biriktirmeye teşvik etmiş gibi görünen, burn&mint dengesi adı verilen yeni bir token ekonomisi modelini kullanmak için %100 lehte oy kullandı. Render Network, sanatçılara 3D tasarımlarını oluşturmaları için dağıtılmış bir GPU ağı sunarken, RNDR tokenı da render hizmetleri için ödeme yapılmasını kolaylaştırıyor.

Burn&Mint Detayları

GitHub'daki burn&mint denge modelinin açıklamasına göre, RNDR artık tescilli ödeme para birimi olarak hareket edecek. "Yapılacak işler" USD cinsinden fiyatlandırılacak ve içerik oluşturucular iş fiyatına eşdeğer RNDR tokenları yakacak. Ardından, tamamlanan işleri takip etmek için devredilemez, değiştirilemez "Kupon Tokenları" (Render Kredileri) verilecek.

Node operatörleri, işleri üstlenmeye hazır olmalarını ve bir ağ dönemi içinde tamamladıkları iş sayısını ödüllendiren temel varlık ihracı teşvikleri yoluyla çalışmaları için tazmin edilecek. Sınıra ulaşıldıktan sonra bile ödüllerin devam etmesini sağlamak için net bir emisyon sınırı belirlenecek. Emisyon miktarı ağın büyüme gereksinimlerine göre ayarlanacak.

RNDR Fiyatı

RNDR yazının kaleme alındığı sırada 1,63 dolardan işlem görüyor. Son 1 ay içinde gelişmeler ile birlikte yüzde 295 oranında artış kaydeden RNDR’nin 1 haftada da yüzde 93 oranında artış yaşamış olması dikkatleri çekiyor.

Read Entire Article