Ripple CEO’sundan Açıklamalar: Kripto Ekosistemine Zarar Veren Faktörlere Dikkat Çekti!

2 years ago 320

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, CNBC ile yaptığı yeni röportajında, kripto toplulukları arasındaki maksimalizm başta olmak üzere kripto ekosistemine zarar veren faktörlere değindi. Ayrıca Garlinghouse, birden fazla kripto para birimine sahip olduğunu ve endüstri büyüdükçe pek çok projenin birden yükselebileceğini ifade etti. Maksimalizmin kripto ekosistemine zarar verdiğini belirten Garlinghouse, projelerin farklı kullanım durumları ve amaçları olduğunu, dolayısıyla tek bir projenin tüm ekosistemi domine edeceğine yönelik düşüncelerin yanlış olduğunu dile getirdi.

Ripple CEO’sundan Açıklamalar

CNBC ile yaptığı yeni röportajında Ripple CEO’su, kripto ekosisteminin gelişimine zarar veren faktörlere değindi. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) başta olmak üzere pek çok kripto para birimine sahip olduğunu belirterek kripto endüstrisinin gelişmeye devam edeceğine ve çoğu projenin uzun vadede önemli yükselişler kaydedebileceğine yönelik düşüncelerini dile getirdi.

Kripto ekosistemindeki projelerin farklı kullanım durumları ve amaçları olduğunu ve bu bağlamda da yalnızca tek bir projenin tüm kripto ekosistemini domine edemeyeceğini savunan Garlinghouse, kripto toplulukları arasındaki maksimalizmin endüstriye zarar verdiğini ifade etti.

SEC-Ripple Davasında Önemli Gelişmeler

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), XRP‘yi bir menkul kıymet olarak nitelendirerek Ripple’a ve üst düzey yöneticilerine kayıt dışı menkul kıymet satışı yaptıkları gerekçesiyle 2020’nin sonlarına doğru dava açtı. XRP, o dönemlerde oldukça yüksek oranlarda değer kaybetti ve bu süreçte de dava öncesi kaydetti ATH seviyesine ulaşamadı. Ancak son zamanlarda, uzun bir süredir devam eden SEC-Ripple davasında Ripple lehine önemli gelişmeler yaşandı. Bu bağlamda Ripple CEO’su da davanın seyrinin beklediklerinden daha olumlu ilerlediğini ifade etti. Davada son dönemlerde yaşanan gelişmeler ve Ripple CEO’sunun açıklamaları, XRP topluluğu tarafında da davanın yakın zamanda bitebileceğine yönelik bir beklenti oluşmasına neden oldu.

Read Entire Article