Ripple CEO’sundan Önemli Açıklamalar: Son Mahkeme Kararı, SEC-Ripple Davasına Nasıl Bir Yön Çizecek?

2 years ago 132

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, SEC-Ripple davasında çıkan son kararların önemini vurgulayarak sürecin pozitif gidişatı ile ilgili fikirlerini dile getirdi.

Ripple CEO’su Son Mahkeme Kararını Değerlendirdi

Garlinghouse, Bloomberg ile gerçekleştirdiği en sonki röportajında, SEC-Ripple davasındaki güncel gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Son mahkeme kararının yalnızca Ripple adına değil, aynı zamanda tüm kripto ekosistemi için bir zafer olduğunu dile getiren Garlinghouse, SEC’nin kripto ekosistemindeki kontrol mekanizmasını genişletme amacında olduğunu iddia etti.

Ripple CEO’su Garlinghouse, SEC hakkında birtakım eleştirilerde bulunarak düzenleyici netliğin oldukça önemli olduğunu dile getirdi. ABD’nin kripto endüstrisinde lider ülke konumunda olması adına düzenleyici netliğin kritik bir rol oynadığını ifade eden Garlinghouse, son dönemlerdeki sürecin kripto ekosistemine zarar verdiğini savundu.

XRP’de Güncel Teknik Görünüm

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), son günlerde kaydettiği yükseliş hareketleri ile birlikte yeniden yukarı yönlü bir ivme kazandı ve 41.000 dolar fiyat seviyelerine ulaştı. Bitcoin’deki bu değer artışı, kripto para piyasasının da belirli ölçüde toparlanmasına neden oldu. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise CoinGecko verilerine göre, yeniden 1,9 trilyon dolara ulaştı.

XRP de BTC’deki değer artışları piyasadaki yükseliş ivmesi ile birlikte yönünü yeniden yukarı çevirdi. Son 1 haftalık zaman diliminde ortlama %7’ye yakın bir değer artışı kaydeden XRP, kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından da 0,80 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Read Entire Article