Ripple’da Son Dakika Gelişmesi: XRP Fiyatına Etki Edebilir!

2 years ago 343

Ripple‘ın geliştirici ilişkileri direktörü Matt Hamilton, son blog gönderisine göre görevinden ayrıldı. Geçmişte IBM ve HP gibi dev teknoloji şirketlerinde çalışan Hamilton, 2021’in zor bir yıl olduğunu ifade ederek görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Ripple’da Önemli Gelişme

Matt Hamilton, XRP ekosisteminin gelişimine katkıda bulunmak adına 202’in Ocak ayında Ripple’da göreve başladı. Ancak nispeten bu kısa süreli çalışmasının ardından Hamilton, yayınlanan son blog gönderisinde Ripple’daki görevinden ayrıldığını duyurdu. Hamilton, geçmişinde IBM ve HP gibi dev teknoloji şirketlerinde çalışmış ve Ripple’da göreve başlamasından bu yana XRP ekosistemine önemli katkılar vermişti. Ancak Matt Hamilton, 2021 yılının oldukça zor bir yıl olduğunu ve görevinden ayrılmak durumunda olduğunu vurguladı.

Şirketin kendisine verdiği destek için müteşekkir olduğunu belirten Hamilton, görevinden ayrılmasına rağmen XRP topluluğunun aktif bir üyesi olmaya devam edeceğinin altını çizdi.

XRP’de Son Durum

Ripple’ın geliştirici ilişkileri direktörü Matt Hamilton’ın görevinden ayrıldığı haberi, XRP fiyatında herhangi bir hareketlilik yaratmadı. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), 16 Mart’ın akşam saatlerinde kaydetmeye başladığı yükseliş hareketleri ile birlikte anlık olarak 41.500 dolar fiyat seviyelerine kadar yükseldi. Bitcoin’deki bu değer artışı, kripto para piyasasına yukarı yönlü bir ivme kazandırdı. Bu bağlamda XRP de kaydettiği son yükseliş hareketlerinin ardından son 24 saatlik zaman diliminde ortalama %3’lük bir değer artışı yaşadı ve 0,80 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Read Entire Article