Ripple’dan Önemli NFT Hamlesi: XLS-20 İsimli Yeni Bir Standart Geliştiriliyor!

2 years ago 113

Ripple, geliştiricilerin XRP Ledger üzerinde gelişmiş ve yenilikçi NFT uygulamaları oluşturmalarına olanak sağlamak adına XLS-20 adlı yeni bir standart geliştirdiğini duyurdu. Geliştirmekte olduğu bu yeni XLS-20 standardı ile birlikte Ripple, NFT alanında önemli bir adım atmış oldu.

Ripple, XLS-20 Standardını Duyurdu

Ripple, geliştiricilerin XRP Ledger üzerinde NFT uygulamaları oluşturmalarına izin verecek XLS-20 adında yeni bir standart geliştirdiğini açıkladı. 2021 yılının sonlarında XRP Ledger üzerinde NFT uygulamaları geliştirilebilmesi için yürütülecek çalışmalar adına 250 milyon dolarlık yeni bir fon açıklayan Ripple, bu yeni XLS-20 standardının geliştiricilerin XRP Ledger üzerinde yenilikçi NFT uygulamaları geliştirmesine yardımcı olacağını ifade etti.

NFT‘lerin 2021 yılından bu yana büyük bir popülariteye ulaşması ile birlikte çok sayıda kurumsal şirket, bu bağlamda çeşitli çalışmalar yürütmeye başladı. Yalnızca son bir yıllık zaman dilimi içerisinde bile çok sayıda NFT pazar yeri geliştirildi ve çok sayıda NFT koleksiyonu piyasaya sürüldü. Ripple da geliştirmekte olduğu XLS-20 standardını duyurarak bu bağlamda önemli bir adım attı.

XRP Güncel Teknik Görünüm

XRP, son 1 aylık zaman diliminde güçlü yükseliş hareketleri kaydetse de lider kripto para birimi Bitcoin’in kritik fiyat seviyelerine gerilemesi ve piyasanın düşüş ivmesi yakalaması ile birlikte yönünü yeniden aşağı çevirdi. 0,9 dolar direncinden reddedilmesinden bu yana değer kayıpları kaydetmeye devam eden XRP, kaydettiği son fiyat hareketlerinin ardından da son 24 saatlik zaman diliminde ortalama %2’lik bir değer artışı kaydetti ve 0,78 dolar fiyat seviyelerinden işlem görmeye başladı.

Read Entire Article